Tietoa taloudesta

Veroprosentit vuonna 2017

• Kirkkonummen kunnan tuloveroprosentti vuonna 2017 on 19,50.

Kiinteistövero vuonna 2017

• yleinen kiinteistöveroprosentti 0,93 %
  • vakituiset asuinrakennukset 0,41 %
  • muut asuinrakennukset 1,25 %
  • rakentamaton rakenn.paikka 3,93 %
  • yleishyödyllisten yhteisöjen kiinteistöveroprosentti 0,00

Tilinpäätökset

Tiedot Kirkkonummen kunnan ostolaskuista vuodelta 2016

Ostolaskut vuodelta 2016

Hankinnat

Kirkkonummen kunnan hankintoja kilpailutetaan talousyksikössä. Kuntatekniikka kilpailuttaa omat hankintansa. Voimassa olevat tarjouspyynnöt julkaistaan Hankinnat-sivulla sekä tarjouspalvelu.fi/Kirkkonummi ja pienhankintapalvelu.fi/Kirkkonummi

Toiminta-avustukset

Kukin kunnan toimiala voi myöntää omalla tehtäväalallaan toimiville järjestöille ja yhteisöille avustusta myönnettyjen määrärahojen puitteissa.

Kunnanhallituksen määrärahoista avustetaan ensisijaisesti Kirkkonummen asukas- ja kyläyhdistyksiä sekä toissijaisesti yhdistyksiä, jotka eivät saa avustusta kunnan muilta toimielimiltä.

Avustusten hakuajoista ja -menettelystä tiedotetaan hakuajan alkaessa kunnan ilmoituslehdissä sekä toiminta-avustusten omilla sivuilla.