Tietoa taloudesta

Veroprosentit vuonna 2020

• Kirkkonummen kunnan tuloveroprosentti 2019 ja 2020 on 19,75 %.

Kiinteistövero vuonna 2020

• yleinen kiinteistöveroprosentti 0,93 %
  • vakituiset asuinrakennukset 0,41 %
  • muut asuinrakennukset 1,40 %
  • rakentamaton rakennuspaikka 3,93 %
  • yleishyödyllisten yhteisöjen kiinteistöveroprosentti 0,00

Tilinpäätökset

Kirkkonummen kunnan ostolaskut

Ostolaskut 2019 (pdf)
Ostolaskut 2018
Ostolaskut 2017
Ostolaskut 2016

Hankinnat

Kirkkonummen kunnan hankintoja kilpailutetaan talousyksikössä. Kuntatekniikka kilpailuttaa omat hankintansa. Voimassa olevat tarjouspyynnöt julkaistaan Hankinnat-sivulla sekä tarjouspalvelu.fi/Kirkkonummi ja pienhankintapalvelu.fi/Kirkkonummi

Toiminta-avustukset

Kukin kunnan toimiala voi myöntää omalla tehtäväalallaan toimiville järjestöille ja yhteisöille avustusta myönnettyjen määrärahojen puitteissa.

Kunnanhallituksen määrärahoista avustetaan ensisijaisesti Kirkkonummen asukas- ja kyläyhdistyksiä sekä toissijaisesti yhdistyksiä, jotka eivät saa avustusta kunnan muilta toimielimiltä.

Avustusten hakuajoista ja -menettelystä tiedotetaan hakuajan alkaessa kunnan ilmoituslehdissä sekä toiminta-avustusten omilla sivuilla.