Hankinnat

Voimassaolevat Kirkkonummen kunnan tarjouspyynnöt

ovat sähköisissä palveluissa, katso

tai alla eli kunnan Hankinnat-sivuilla:

Tarjouspalvelu.fi ja Pienhankinnat.fi

Tarjouspalvelu.fi/Kirkkonummi- ja Pienhankintapalvelu.fi/Kirkkonummi- palveluissa voit tutustua kunnan tarjouspyyntöihin ja jättää tarjouksen sähköisesti. Näihin palveluihin tulee rekisteröityä, jotta saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sama käyttäjätunnus ja salasana toimivat molemmissa palveluissa. Rekisteröityminen ja tarjouksen tekeminen on maksutonta.

Samoilla tunnuksilla voit katsoa ja tehdä tarjouksia myös muiden kuntien, kaupunkien ja julkisten hankintayksiköiden tarjouspyynnöistä, jotka on julkaistu Tarjouspalvelussa ja Pienhankintapalvelussa.

HILMA – hankintailmoitukset.fi

HILMA on työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä maksuton, sähköinen ilmoituskanava. Kunnat, kaupungit ja muut julkiset hankintayksiköt ilmoittavat HILMAssa hankinnoistaan, jotka ylittävät kansallisen kynnysarvon ja/tai EU-kynnysarvon. Kunnan hankintailmoitukset HILMAssa löytyvät hakusanoilla Kirkkonummen kunta. Hankintailmoituksista on linkki kunnan tarjouspyyntöihin Tarjouspalvelu.fi/Kirkkonummi-palvelussa ja kunnan Hankinnat-sivuilla julkaistuihin tarjouspyyntöihin.

HILMAn sivuilta löydät kansalliset ja EU-kynnysarvot. Sivuilta Tutustu julkisiin hankintoihin saat yleistä tietoa julkisista hankinnoista.

Kaikkien EU-maiden HILMAn hankintailmoituksia vastaavat ilmoitukset tarjouspyynnöistä, jotka ylittävät EU-kynnysarvon, julkaistaan EU:n julkisten hankintojen tietokannassa.

Yleisiä sopimusehtoja

• Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot palveluhankinnoissa, JYSE 2014 PALVELUT
  • Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot tavarahankinnoissa, JYSE 2014 TAVARAT
  • Julkisen hallinnon IT-hankintojen yleiset sopimusehdot, JIT 2015

Lisätietoja: hankintapäällikkö Oili Toivanen, puh. 09 29671 tai 050 413 7406.