Kodin ja koulun välinen viestintä - Wilma

Tunnusten luominen

Kirkkonummella otetaan käyttöön Wilma 1.8.2019, josta alkaen huoltajat voivat luoda itselleen Wilma tunnukset https://kirkkonummi.inschool.fi/connect -sivulta.

Wilma-tunnusten luominen vaatii vahvan tunnistautumisen. Huoltajan henkilöllisyys varmennetaan mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla. Tunnusten luomisen yhteydessä huoltajat valtuutetaan hoitamaan huollettaviensa asioita Wilmassa (suomi.fi-valtuutus).

Kun olet luonut itsellesi tunnukset voit kirjautua Kirkkonummen Wilmaan selaimella osoitteessa kirkkonummi.inschool.fi

Voit myös ottaa käyttöösi Wilma sovelluksen. Ohjeet sovelluksen käyttöönottoon

Tunnusten yhdistäminen ja roolin lisääminen

Voit yhdistää perheen kaikki lapset samaan Wilma-tunnukseen, jos kaikki lapset käyvät saman kunnan koulua. Toisen kunnan koulussa opiskelevien lasten/nuorten tunnuksia et voi yhdistää Wilman selainversiossa, mutta mobiililaitteiden Wilma-sovelluksilla sekin onnistuu.

Ohjeet roolin lisäämiseen

Jos olet ensimmäisen luokan oppilaan huoltaja

Huoltajat, jotka saivat avainkoodikirjeet kotiin keväällä ja ovat niillä luoneet Wilma-tunnukset, pääsevät kirjautumaan näillä Wilmaan. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä järjestelmä vaatii vahvan tunnistautumisen. Jos et luonut itsellesi tunnuksia avainkoodikirjeen avulla, sinun tulee nyt luoda ne yllä mainitulla tavalla (kts kohta tunnusten luominen).

Vanhat viestit Helmestä

Helmi-järjestelmään pääset kirjautumaan vielä koko elokuun ajan. Helmi-viestit eivät siirry Wilmaan, jos haluat säilyttää Helmi-viestit pitää ne tallentaa ja/tai tulostaa Helmistä, ohje Helmi-viestien tallentamiseen.

HUOM! Kaikki huoltajat  eivät pääse kirjautumaan Helmi-järjestelmään, teknisistä syistä johtuen. Mikäli sinä et pääse kirjautumaan ja sinulla olisi tarvetta siihen, ole yhteydessä tarja.tallgren@kirkkonummi.fi.

https://kirkkonummi.inschool.fi/connect - Wilma-sivu missä luot itsellesi tunnukset

Kirkkonummen Wilma / kirjautumissivu kun sinulla on Wilma tunnukset luotu

Wilma tunnusten luominen - ohje huoltajille

Roolin lisääminen Wilmassa - ohje huoltajille