Uimahalli

Infoa uimahalliin tulijoille:

• Sarja- ja kausikortteihin on tehty automaattinen pidennys uimahallin sulkuajalta. Emme hyvitä mahdollisia käyttämättä jääneitä asiakasmaksuja.
  • Tulethan uimahallille vain terveenä, lievissäkin oireissa on syytä jättää uimahallikäynti väliin. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.
  • Koronavirus COVID-19 ei ole poistunut keskuudestamme, joten huolehdithan käsi- ja yskimishygieniasta sekä mahdollisuuksien mukaan riittävästä turvavälistä.
  • Kasvomaskia on hyvä käyttää aina tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.
  • Uimahallin normaaleja peseytymisohjeita tulee noudattaa tarkasti ja etenkin wc-tiloissa sekä ennen altaalle menoa on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy eri tiloistamme.
  • Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry julkaisee Tule uimahalliin! -oppaita eri kielillä. Löydät oppaat täältä. Opas on saatavilla myös ukrainaksi (pdf).

Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattaa uimahallipalveluiden toteuttamiseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen, Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton, Suomen Punaisen Ristin sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Noudatamme myös normaalisti kuluttajaturvallisuuden ja vedenlaadun valvonnan osalta olemassa olevia säädöksiä.

Aukioloajat

MA 7 - 21

TI  6 - 21

KE 10 - 21

TO 6 - 21

PE 7 - 21

LA 10 - 18

SU 10 - 18

Uimahallikäynti on yhteensä 1,5h, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika. Kassa sulkeutuu tuntia ennen hallin sulkeutumista.

Poikkeavat aukioloajat

23.6. Juhannusaaton aatto 06.00 - 15.00 (kassa sulkeutuu klo 14.00)
24.– 25.6. Juhannus SULJETTU
26.6.– 31.7. vuosihuolto SULJETTU