Uimahalli

Kirkkonummen uimahalli on suljettu 28.12.2021-24.1.2022. Lisätietoa: https://www.kirkkonummi.fi/etela-suomen-aluehallintovirasto-jatkaa-koronarajoituksia-uudenmaan-liikunta-ja-virkistystilojen-sulku-jatkuu-241-asti

Kirkkonummen uimahallissa edellytetään asiakkailta koronapassia maanantaista 13.12.2021 lähtien.

 • Koronapassi vaaditaan kaikilta yli 16-vuotiailta. EU:n koronatodistus eli koronapassi – kuinka saan sen.
 • Henkilöllä pitää olla todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.
  Samalla tarkastetaan myös henkilöllisyystodistus.
 • Koronapassin käyttöönotto koskee myös aukioloaikojen ulkopuolista toimintaa uimahallissa.

Infoa uimahalliin tulijoille:

 • Tulethan uimahallille vain terveenä, lievissäkin oireissa on syytä jättää uimahallikäynti väliin. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.
 • Koronavirus COVID-19 ei ole poistunut keskuudestamme, joten huolehdithan käsi- ja yskimishygieniasta sekä mahdollisuuksien mukaan riittävästä turvavälistä.
 • Kasvomaskia on hyvä käyttää aina tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.
 • Uimahallin normaaleja peseytymisohjeita tulee noudattaa tarkasti ja etenkin wc-tiloissa sekä ennen altaalle menoa on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy eri tiloistamme.
 • Sarja- ja kausikortteihin on tehty automaattinen pidennys uimahallin sulkuajalta. Emme hyvitä mahdollisia käyttämättä jääneitä asiakasmaksuja.

  Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattaa uimahallipalveluiden toteuttamiseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen, Suomen Uimaopetus ja Hengenpelastusliiton, Suomen Punaisen Ristin sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Noudatamme myös normaalisti kuluttajaturvallisuuden ja vedenlaadun valvonnan osalta olemassa olevia säädöksiä.

Aukioloajat

MA 7 - 21

TI  6 - 21

KE 10 - 21

TO 6 - 21

PE 7 - 21

LA 10 - 18

SU 10 - 18

Uimahallikäynti on yhteensä 1,5h, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika. 

Poikkeavat aukioloajat

Yhteystiedot

Gesterbyntie 41, 02400 Kirkkonummi
Kassa: p. 040 126 9412

Uinninvalvonta

p. 040 126 9415
s-posti: uimahalli@kirkkonummi.fi

Seuraa somessa