Uimahalli

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään tunnetusti siistiin, lapsiystävälliseen sekä monipuolisen liikuntatarjonnan omaavaan halliimme!

Meillä perheen pienimmät viihtyvät kahluualtaalla, junnut nauttivat hyppytornin huumasta sekä aikuiset nauttivat uimisesta, vesijuoksemisesta tai ohjatusta liikunnasta. Ja jos oikein jäseniä kolottaa, niin suosittelemme kokeilemaan terapia-altaan lämpöisiä vesisuihkuja! Nautinnollisen hetken hallissamme kruunaa kahvion virvokkeet ja tuoreet lämpimäiset sekä hierojan palvelut.

Poikkeusajan käytäntöjä uimahallissa

Uimahallissa toistaiseksi voimassa olleet asiakasmäärärajoitukset poistuivat maanantaista 24.8. Lisäksi eri toimijoille myönnetyt tilojen käyttövuorot astuvat voimaan normaalisti maanantaista 24.8. alkaen.  Koronavirus COVID-19 ei ole kuitenkaan poistunut keskuudestamme, joten jokaisen asiakkaan vastuulla on huolehtia riittävästä turvavälistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Tulethan uimahallille vain terveenä, lievissäkin oireissa on syytä jättää uimahallikäynti väliin.  Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita. Erityisryhmille ei ole erillisiä aukioloaikoja, vaan uimahalli on avoinna kaikille normaalien aukioloaikojen puitteissa. Suosittelemme arvioimaan uimahallin käytön oman henkilökohtaisen tilanteesi perusteella.

Uimahallin normaalit asiakasmaksut ovat voimassa. Asiakkaiden tulee tarkistaa allastilojen ja kuntosalin käyttötilanne etukäteen joko kysymällä uimahallin kassalta tai arvioimalla silmämääräisesti kahvion ikkunoista/ kuntosalin ovelta. Emme hyvitä käyttämättä jääneitä asiakasmaksuja.

Nuoriso- ja liikuntapalveluilla on oikeus rajata tarvittaessa asiakasmäärää toiminnan turvallisuuden takaamiseksi.

Toivomme asiakkailta ymmärrystä ja, että jokainen huomioi poikkeustilanteesta aiheutuvat järjestelyt.

Infoa uimahalliin tulijoille:

• Tarkista esimerkiksi uimahallin kassalta mahdutko liikkumaan hallille. Emme hyvitä mahdollisia käyttämättä jääneitä asiakasmaksuja.
  • Uimahallikäynnin aikana on noudatettava 1,5 h uintiaikaa, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika.
  • Saunat, pukutilat ja suihkut ovat käytettävissä normaalisti. Huomioithan, että pidät riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Vältäthän turhaa oleskelua uimahallilla.
  • Uimahallin normaaleja peseytymisohjeita tulee noudattaa tarkasti ja etenkin wc-tiloissa sekä ennen altaalle menoa on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy eri tiloistamme.
  • Pidä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin koko uimahallivierailun ajan.
  • Olemme tehostaneet siivousta Työterveyslaitoksen siivousohjeiden mukaisesti.
  • Vesipeuhua ja aamuvirkkujen vesijumppia ei järjestetä toistaiseksi.
  • Lipunmyynnissä ja kahvilan kassalla suositaan kortti- ja lähimaksamista.
  • Allastiloissa näkyvillä olevat vesiliikunnan välineet ovat käytettävissä. Muita välineitä emme lainaa.
  • Jumppamatot ovat poissa käytöstä. Asiakkaat voivat käyttää harjoitellessaan henkilökohtaista jumppamattoa.
  • Kuntosalilla ja liikuntasaleissa (ylä- ja alasali) jokainen käyttäjä huolehtii kuntoilulaitteiden, muiden liikuntavälineiden sekä painimaton puhdistamisesta. Puhdistamiseen liittyvät välineet löytyvät tiloista.
  • Jos sairastut kesken uimahallikäynnin, poistu välittömästi uimahallista. Sairastumisesta tulee ilmoittaa uinninvalvontaan tai lipunmyynnin kassalle.

Aukioloajat:

Maanantai ja Perjantai 7-21
Tiistai ja Torstai 6-21
Keskiviikko 10-21
Lauantai ja Sunnuntai 10-18

Uintiaika päättyy puolituntia ennen hallin sulkeutumista.

Kassa sulkeutuu tuntia ennen hallin sulkeutumista.

Uimahallikäynti on yhteensä 1,5h, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika.

Poikkeavat aukioloajat

Gesterbyntie 41, 02400 Kirkkonummi