Uimahalli

Uimahalli avataan jälleen maanantaina 27.7. klo 7.00. ja se on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Avaaminen tapahtuu viranomaisohjeistuksia noudattaen tietyin rajoituksin. Turvallisuus varmistetaan mm. asiakasmääriä rajaamalla, turvaetäisyyksillä, sekä hygieniaohjeistuksilla. Tiedotamme tarkemmista ohjeista lähempänä avaamisajankohtaa.

Lisätietoja antaa nuoriso- ja liikuntajohtaja Seppo Savikuja 040 588 4925.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään tunnetusti siistiin, lapsiystävälliseen sekä monipuolisen liikuntatarjonnan omaavaan halliimme!

Meillä perheen pienimmät viihtyvät kahluualtaalla, junnut nauttivat hyppytornin huumasta sekä aikuiset nauttivat uimisesta, vesijuoksemisesta tai ohjatusta liikunnasta. Ja jos oikein jäseniä kolottaa, niin suosittelemme kokeilemaan terapia-altaan lämpöisiä vesisuihkuja! Nautinnollisen hetken hallissamme kruunaa kahvion virvokkeet ja tuoreet lämpimäiset sekä parturi-kampaamon ja hierojan palvelut.

Ajankohtaista nuoriso- ja liikuntapalveluissa

Ohjattu liikunta

   

Aukioloajat:

Uimahallikäynti on yhteensä 1,5h. Kassa sulkeutuu tuntia ennen hallin sulkeutumista. Uintiaika päättyy puolituntia ennen hallin sulkeutumista.

Maanantai ja Perjantai 7-21
Tiistai ja Torstai 6-21
Keskiviikko 10-21
Lauantai ja Sunnuntai 10-18

Poikkeavat aukioloajat

 

Yhteystiedot

Gesterbyntie 41, 02400 Kirkkonummi
Kassa: p. 040 126 9412

Uinninvalvonta

p. 040 126 9415
s-posti: uimahalli@kirkkonummi.fi

Seuraa somessa