Uimahalli

Uimahalli avataan vuonna 1955 syntyneille ja sitä vanhemmille 17.5. lukien rajoitetusti. Uimahallia voivat myös edelleen käyttää ne henkilöt, joilla on erityisuimakortti tai senioriliikuntakortti +70v. https://www.kirkkonummi.fi/koronarajoitukset-kirkkonummella-1752021-3152021

Kirkkonummen uimahalli avautuu rajoitetuin palveluin keskiviikkona 5.5.2021 klo 10.00https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummen-uimahalli-avautuu-rajoitetuin-palveluin-keskiviikkona-552021-klo-1000

Kirkkonummen uimahalli avautuu rajoitetuin palveluin keskiviikkona 5.5. klo 10.00. Mahdollisuus uimahallikäynteihin avataan rajoitetusti alkaen niille henkilöille, joilla on erityisuimakortti tai senioriliikuntakortti +70v. Lisäksi uimahallissa järjestetään vuonna 2001 syntyneille lapsille ja sitä nuoremmille lapsille harrastustoimintaa.

Olemme asettaneet asiakasmäärärajoituksia, jotka ovat suhteutettu uimahallin tilojen kokoon nähden. Uimahalli ei pysty palvelemaan asiakkaita täysipainoisesti. Uimahalliin mahtuu maksimissaan yhteensä 127 asiakasta, joista 67 allastiloihin.

Uimakortteihin on tehty automaattinen pidennys uimahallin sulkuajalta. Asiakkaiden tulee tarkistaa allastilojen käyttötilanne etukäteen joko kysymällä uimahallin kassalta tai arvioimalla silmämääräisesti kahvion ikkunoista. Emme pysty varamaan asiakkaille henkilökohtaisia uintiaikoja. Uimahallin normaalit asiakasmaksut ovat voimassa.

Toivomme asiakkailta ymmärrystä ja, että jokainen huomioi poikkeustilanteesta aiheutuvat järjestelyt.

Asiakasmäärärajoitukset

Tilakohtaiset rajoitukset ovat seuraavat:

1.      allastilat yhteensä 67 asiakasta

-        iso allas 5 hlö/ rata

-        opetusallas 15 hlöä

-        terapia-allas 15 hlöä

-        lasten kahluuallas 2 hlöä/ 1 perhe

2.      kahvila 20 hlöä

HUOM! Harrastustoiminnan järjestäjät noudattavat toiminnassaan heille erikseen lähetettyjä terveysturvallisuusohjeita.

Uintiajat seniorikortti +70v ja erityisuimakorttilaiset sekä 1955 syntyneet ja sitä vanhemmat

Uimahallikäynti on yhteensä 1,5 tuntia, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika. Asiakkaan on poistuttava allastiloista viimeistään alla olevan uintiajan päättymisajankohtana.

·        ma klo 7.00-14.00

·        ti klo 6.00-14.00 & 19.00-20.30

·        ke klo 10.00-15.30

·        to klo 6.00-14.00 & 19.00-20.30

·        pe klo 7.00-14.00

·        la klo 10.00-17.30

·        su klo 10.00-17.30

Huom! Muina aikoina uiminen on sallittu ainoastaan seuroille.

Infoa uimahalliin tulijoille:

• Tarkista esimerkiksi uimahallin kassalta mahdutko liikkumaan hallille. Emme pysty varamaan asiakkaille henkilökohtaisia uintiaikoja.
  • Erityisuimakortin ja seniorikortti 70+ omaaville henkilöille on varattu rajoitetut uintiajat (katso yllä). Muut uimahallin aukioloajankohdat on varattu      pelkästään seuratoiminnalle.
  • Erityisuimakortteihin ja 70+ -kortteihin on tehty automaattinen pidennys uimahallin sulkuajalta. Emme hyvitä mahdollisia käyttämättä jääneitä asiakasmaksuja.
  • Uimahallikäynnin aikana on noudatettava 1,5 h uintiaikaa, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika.
  • Vältä turhaa oleskelua uimahallilla.
  • Uimahallin normaaleja peseytymisohjeita tulee noudattaa tarkasti ja etenkin wc-tiloissa sekä ennen altaalle menoa on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy eri tiloistamme.
  • Pidä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin koko uimahallivierailun ajan.
  • Käytä uimahallin yleisissä tiloissa (aulatilat, pukuhuoneet, kahvila) kasvomaskia, jos sinulla ei ole siihen terveydellistä estettä.
  • Olemme tehostaneet siivousta Työterveyslaitoksen siivousohjeiden mukaisesti.
  • Vesipeuhua, ohjattua liikuntaa ja muita tapahtumia ei järjestetä.
  • Lipunmyynnissä ja kahvilan kassalla suositaan kortti- ja lähimaksamista.
  • Allastiloissa näkyvillä olevat vesiliikunnan välineet ovat käytettävissä. Muita välineitä emme lainaa.
  • Jos sairastut kesken uimahallikäynnin, poistu välittömästi uimahallista. Sairastumisesta tulee ilmoittaa uinninvalvontaan tai lipunmyynnin kassalle.
  • Saunat, kuntosali ja solarium ovat poissa käytöstä toistaiseksi!

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään tunnetusti siistiin, lapsiystävälliseen sekä monipuolisen liikuntatarjonnan omaavaan halliimme!
Meillä perheen pienimmät viihtyvät kahluualtaalla, junnut nauttivat hyppytornin huumasta sekä aikuiset nauttivat uimisesta, vesijuoksemisesta tai ohjatusta liikunnasta. Ja jos oikein jäseniä kolottaa, niin suosittelemme kokeilemaan terapia-altaan lämpöisiä vesisuihkuja! Nautinnollisen hetken hallissamme kruunaa kahvion virvokkeet ja tuoreet lämpimäiset sekä hierojan palvelut.

Aukioloajat:

Maanantai ja Perjantai 7-21
Tiistai ja Torstai 6-21
Keskiviikko 10-21
Lauantai ja Sunnuntai 10-18

Uintiaika päättyy puolituntia ennen hallin sulkeutumista.

Kassa sulkeutuu tuntia ennen hallin sulkeutumista.

Uimahallikäynti on yhteensä 1,5h, johon sisältyy myös peseytymis- ja pukeutumisaika.

Poikkeavat aukioloajat

Gesterbyntie 41, 02400 Kirkkonummi