Musiikkiopisto

Musiikkiopiston kaikki ryhmäopetus on peruttu koronavirustilanteen takia toistaiseksi. Instrumenttiyksilöopetus etäopetuksena.

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

Lähiopistosi etänä - kansalaisopisto, kuvataidekoulu ja musiikkiopisto opettavat etänä keväällä 2020, juttu Kirkkonummen Sanomissa 26.4.2020

Vappupakina 2020 - Etäopen tarinoita

Tervetuloa Kirkkonummen musiikkiopistoon!

Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen kunnallinen musiikkioppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikinopetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille musiikinharrastajille. Opetus luo edellytykset rohkeaan, luovaan ja monipuoliseen musiikin tekemiseen sekä antaa valmiudet musiikin ammattiopintoihin hakeutumiseen.

Opetusta annetaan pääsääntöisesti Villa Hagassa, osoitteessa Virkatie 5, 02400 Kirkkonummi.  [kartta]

Ilmoittautuminen sisäänpääsytesteihin ja soitinvalmennukseen sekä varhaisiän musiikinopetukseen alkaa 18.4. klo 10.

llmoittautuminen musiikkiopistoon lukuvuodelle 2020-2021 on 18.4. klo 10 – 24.5.

Soitinvalmennusryhmiin ja varhaisiän musiikinopetuksen muskariryhmiin oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Soitinvalmennusryhmien vahvistuskirje tulee sähköpostilla viikolla 22, muskaripaikoista ei tule erillistä vahvistuskirjettä.

Musiikkiopiston varsinaiseksi oppilaaksi pyritään sisäänpääsytestien kautta. Sisäänpääsytestit järjestetään Vuorenmäen koululla 10.8. ja Villa Hagassa 10.-11.8.

Hakutiedote 2020

Kodin ja musiikkiopiston välinen viestintä - Wilma

Seuraa musiikkiopistoa Facebookissa

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Toimisto avoinna

ma, ti ja to klo 13-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.