Musiikkiopisto

Kirkkonummen musiikkiopisto 50 vuotta, juhlimme konsertein ja tapahtumin!

Konsertti- ja tapahtumakalenteri kevät 2022 (linkki)

Kurkistus Kirkkonummen musiikkiopistoon (videolinkki)

Tervetuloa Kirkkonummen musiikkiopistoon!

Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen kunnallinen musiikkioppilaitos, joka antaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikinopetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille musiikinharrastajille. Opetus luo edellytykset rohkeaan, luovaan ja monipuoliseen musiikin tekemiseen sekä antaa valmiudet musiikin ammattiopintoihin hakeutumiseen.

Opetusta annetaan pääsääntöisesti Villa Hagassa, osoitteessa Virkatie 5, 02400 Kirkkonummi. Villa Haga kartalla.

Tervetuloa mukaan lukuvuodelle 2022 - 2023! Instrumenttiopetus alkaa maanantaina 15.8. Oma opettajasi ottaa yhteyttä viikon 32 aikana tuntien sopimiseksi.

Oppilasvalinta 2022

Sisäänpääsytestien tulokset ovat nähtävissä musiikkiopiston ovessa pe 10.6. klo 15 lähtien. Lisäksi kaikki valitut saavat tiedon sähköpostitse testin tuloksesta viikolla 23-24.

Mikäli ette ota oppilaspaikkaa vastaan, niin ilmoittakaa siitä pe 17.6. klo 15 mennessä sähköpostilla titta.kalaja@kirkkonummi.fi.

Oppilaspaikkoja vapautuu myös lukuvuoden aikana, jolloin oppilas otetaan opintoihin varasijalta. Musiikkiopistosta otetaan yhteyttä seuraavana jonossa olevaan heti paikan vapautuessa.

Tutustu Hakutiedotteeseen 2022

Muskari-ilmoittautuminen on auki, tunnit 15.8. alkaen.

Ilmoittautuminen muskariin (linkki)

Ajankohtaista tietoa koronatilanteesta

Seuraa musiikkiopistoa Facebookissa

Seuraa musiikkiopistoa Instagramissa

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
Musiikkiopiston toimisto kartalla.

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Asiakaspalvelu avoinna puhelimitse ma, ti ja to klo 13-16: 040 126 9312 lukukausien aikana.

Toimisto avoinna sopimuksen mukaan lukukausien aikana.