Kansalaisopisto

Tervetuloa Kirkkonummen kansalaisopistoon!

Kirkkonummen kansalaisopisto on kaikille avoin kaksikielinen opisto, joka järjestää opetusta yli 40 opetuspisteessä Kirkkonummella ja Siuntiossa.

Järjestämme kielten, taiteiden, kädentaitojen, yhteiskunnallisten aineiden, tieto- ja viestintäteknologian, terveyden ja hyvinvoinnin sekä liikunnan ja tanssin opetusta.

Lisäksi meillä voi suorittaa avoimen yliopiston opintokokonaisuuksia sekä osallistua taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen lasten käsityökoulussa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen liikunnan kevään kursseille on alkanut.

Tutustu kevätlukukauden 2019 kursseihin TÄÄLLÄ.

Lisätietoja kursseista ja ilmoittautuminen TÄÄLLÄ.

Kevätlukukausi

Syksyllä alkaneelle kurssille mukaan tuleminen

Joillekin kansalaisopiston pitkille kursseille on mahdollista tulla mukaan kesken lukuvuoden. Mikäli ilmoittaudut mukaan koko vuoden kurssille vain kevätkaudeksi, tulee sinun maksaa vain niistä oppitunneista, jotka kurssilla on jäljellä. Esimerkiksi syyskuussa alkaneelle kielten koko vuoden kurssille tammikuussa mukaan tuleva maksaa vain 50 € kurssimaksun (kurssilla on jäljellä 22 tuntia), kun koko vuoden kurssin hinta on 67 €. Kurssihinnat määräytyvät oppituntien mukaan ja ne voit tarkistaa TÄÄLLÄ.

Huom! Ennen kuin ilmoittaudut mukaan syksyllä alkaneelle kurssille, varmista toimistolta tai kurssin opettajalta, että kurssille voi tulla vielä mukaan.

Kuntalaisen kurssitoive

Minkälaiselle kurssille haluaisit osallistua kansalaisopistossa lukuvuonna 2019−20? Jätä kurssitoiveesi TÄÄLLÄ.

Valokuvauskilpailu KAUnis Kirkkonummi voittajakuva

Syksyllä 2017 järjestetyn valokuvauskilpailun voittaja Mia Johansson kuvasi rypsipellosta kurkistavan peuran komeine sarvineen. Kuvauspaikkana on Kirkkonummen Karlsvik. Arvosteluraati koostui Kansalaisopiston ja Kuvataidekoulun henkilökunnasta.

Raati valitsi voittajakuvan, sen omaperäisyyden, hauskan näkökulman ja voimakkaan visuaalisuuden perusteella. Maisema on pelkistetty ja tilan tuntu muodostuu rypsin voimakkaan keltaisista kukinnoista. Peura on Kirkkonummella hyvin yleinen eläin ja kuvastaa siten erinomaisesti paikallisuutta. Maiseman yksinkertaisuus ohjaa huomion eläimen uteliaan kiinnostuneeseen katseeseen. Ovatko kuvaaja ja peura entuudestaan tuttuja vai muodostuiko yhteys hetkessä ja arvaamatta? Maisema on epätyypillinen, hauska ja herättää kutkuttavan tunteen siitä, mitä pelto voi kätkeä ja miten Suomen monimuotoinen luonto on yllätyksiä täynnä.

Seuraa kansalaisopistoa Facebookissa.

Seuraa kansalaisopiston kädentaitojen ryhmiä Instagramissa.

Kansalaisopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Asiakaspalvelu puhelimitse ma, ti ja to klo 13 - 16.
Toimisto avoinna sopimuksen mukaan.