Ohjattu liikunta

Aurinkoiset liikunnanohjaajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi liikkumaan! Tavoitteena on tuottaa sinulle iloa ja virkistystä monipuolisten sisä- ja vesiliikuntaryhmien avulla. Toimintaamme on ympäri kuntaa. Autamme sinua myös silloin, jos et halua osallistua ohjattuun ryhmäliikuntaan vaan liikut mieluummin yksin.

Jos sinua askarruttaa mikä ryhmä sopisi sinulle, niin ota yhteyttä toimistollemme p. 040-1269404 tai varaa henkilökohtainen aika terveysliikunnanohjaajalle Liikuntainfo:on.

Liikuntapalveluiden omaa ohjattua toimintaa täydentävät lukuisat kirkkonummelaiset seurat.

Ohjatun toiminnan kaudet ja vakuutus

Syksyn 2021 ohjatun toiminnan kausi alkaa maanantaina 30.8 ja loppuu sunnuntaina 12.12. Ilmoittautuminen ohjattuun toimintaan alkaa 16.8. klo 9.00 (lisätietoa ilmoittautuminen-ja-liikuntakurssin-peruuttaminen). Muutokset kurssitarjonnassa ovat mahdollisia. Tiedotamme kevään 2022 tarjonnasta myöhemmin.

Ryhmäläisemme ovat vakuutettuina Kirkkonummen kunnan vakuutusturvan mukaisesti. Suosittelemme, että jokaisella liikkujalla on oma vakuutus.

Seuraa ajankohtaisin tieto Facebookista @kirkkonummennuorisojaliikunta

Liikuntaryhmissä käytettävät tasot

Valitse itsellesi taso, joka vastaa tämänhetkistä kuntoasi.

Taso1: Hyväkuntoisille tarkoitettua liikuntaa.

Taso 2: Liikuntaa jonkin verran harrastaneelle, hieman rauhallisempaa liikuntaa kuin taso 1.

Taso 3: Toimintakyky heikentynyt, sovellettua liikuntaa.

Taso 4: Toimintakyvyssä huomattavia rajoituksia. Tunti on hidastempoinen ja oman avustajan käyttäminen mahdollista.

Jos kaipaan apua oikean tasoisen ryhmän valinnasta, voit tarvittaessa soittaa seuraaviin numeroihin.

Terveysliikunnanohjaaja p.040 561 2203

Erityisryhmien liikunnanohjaaja Bea Söderholm p.040 563 4317