Ohjattu liikunta

Aurinkoiset liikunnanohjaajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi liikkumaan! Tavoitteena on tuottaa sinulle iloa ja virkistystä monipuolisten sisä- ja vesiliikuntaryhmien avulla. Toimintaamme on ympäri kuntaa. Autamme sinua myös silloin, jos et halua osallistua ohjattuun ryhmäliikuntaan vaan liikut mieluummin yksin.

Jos sinua askarruttaa mikä ryhmä sopisi sinulle, niin ota yhteyttä toimistollemme p. 040-1269404 tai 040-1269625 tai varaa henkilökohtainen aika terveysliikunnanohjaajalle Arki Liikkeelle! LiikuntaINFO:on.

Liikuntapalveluiden omaa ohjattua toimintaa täydentävät lukuisat kirkkonummelaiset seurat.

Ohjatun toiminnan kaudet ja vakuutus

Ohjattua toimintaa on 1.9.-10.12.2017 ja 8.1.-31.5.2018. Toiminta on tauolla koulujen lomien sekä liikunnanohjaajien yhteisen koulutuspäivän vuoksi seuraavasti; 19.- 20.10.2017, 19.–25.2.2018, 26.2.2018 ja 10.5.2018. Kesäkauden ohjelmasta tiedotamme erikseen. Mikäli ryhmä peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai liikuntapalveluista johtumattomien syiden (juhlapyhät, urheilukilpailut yms.) vuoksi, ilmoitetaan siitä mahdollisuuksien mukaan liikuntapaikalla ja asiakkaalle lähetettävällä tekstiviestillä. Yksittäisiä peruutuksia ei korvata. Muutokset kurssitarjonnassa ovat mahdollisia.

Kauden alettua vapaita paikkoja voi katsella ja varata Hellewistä tai tiedustella puhelimitse 040-126 9404, 040-126 9625.

Ryhmäläisemme ovat vakuutettuina Kirkkonummen kunnan vakuutusturvan mukaisesti. Suosittelemme, että jokaisella liikkujalla on oma vakuutus.

Ilmoittaudu ohjattuun toimintaan

Liikuntaryhmissä käytettävät tasot

Valitse itsellesi taso, joka vastaa tämänhetkistä kuntoasi.

Taso1: Hyväkuntoisille tarkoitettua liikuntaa.

Taso 2: Liikuntaa jonkin verran harrastaneelle, hieman rauhallisempaa liikuntaa kuin taso 1.

Taso 3: Toimintakyky heikentynyt, sovellettua liikuntaa.

Taso 4: Toimintakyvyssä huomattavia rajoituksia. Tunti on hidastempoinen ja oman avustajan käyttäminen mahdollista.