Senioripaku

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut tuovat senioreille suunnattua liikuntaa eri puolille Kirkkonummea. Harrastuspaku-toiminta senioreille aloittaa 16.9.2022.

Senioripaku kiertää Kirkkonummen eri alueilla. Tarkoituksena on tuoda liikuntaa senioreiden arkiympäristöön ja lisäksi mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisen. Tapahtumien tavoitteena on opastaa ja antaa vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen. Senioripakun välineistö antaa mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan; mm. tasapaino- ja lihaskuntoharjoitteluun sekä erilaisiin pihapeleihin.

Toiminnasta voi vapaasti valita itseään kiinnostavat ja aikatauluun sopivat tapahtumat. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista.

Tapahtuman ajankohdat ovat perjantaisin klo.10.30-11.15 kiertävällä toteutuspaikkana ja

maanantaisin klo.10.30-11.15 Veikkolan alueella.

Toiminta käynnistyy 16.9.2022

Toteutuspaikat:

Pe 30.9 Liikuntapuisto Frami, Masalantie 258, Masala.

Ma 3.10 Lähiliikuntapaikka VELMO, ulkoilulaitteet, Eerikinkartanontie, Veikkola.

Pe 7.10 Kantvikin lähiliikuntapaikka, Sokerimestarintie 2, Kantvik

Ma 10.10Lähiliikuntapaikka VELMO, ulkoilulaitteet, Eerikinkartanontie,Veikkola.

Pe. 14.10 Vesitornimäen lähiliikuntapaikka, Jokiniityntie 7, Kirkkonummi

ohjauskieli: suomi, ei erillistä ilmoittautumista

Seuraavat tapahtumapaikat ja ajankohdat julkaistaan myöhemmin, https://www.kirkkonummi.fi/senioripaku

Sadesäällä tapahtuma perutaan.

Tapahtumien järjestäjänä toimii Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut.