Senioripaku

Koronaepidemian hillitsemiseksi Kirkkonummella on otettu käyttöön uusia rajoituksia. Tämän johdosta Senioripakun toiminta on keskeytetty 31.3.2021 saakka.

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut tuovat uutena toimintana senioreille suunnattua liikuntaa eri puolille Kirkkonummea. Harrastuspaku-toiminta senioreille aloittaa syyskuun alussa ja muuntautuu tuolloin Senioripakuksi.

Senioripaku kiertää Kirkkonummen eri alueilla. Tarkoituksena on tuoda liikuntaa senioreiden arkiympäristöön ja lisäksi mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisen.

Tapahtumien tavoitteena on opastaa ja antaa vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen sekä luoda yhteisöllisyyttä toimintapaikoille. Senioripakun välineistö antaakin mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan, mm. tasapaino- ja lihaskuntoharjoitteluun sekä erilaisiin pihapeleihin. Paikalla on liikunnanohjaaja opastamassa ja neuvomassa. Ohjauskielenä suomi.

Toiminnasta voi vapaasti valita itseään kiinnostavat ja aikatauluun sopivat tapahtumat. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista.

Sadesäällä tapahtuma perutaan.

Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattavat toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Jokaisen asiakkaan omaa vastuuta on noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tulethan paikalle vain terveenä.

Lisätiedot:

terveysliikunnanliikunnanohjaaja Susanna Rahikainen p.040-561 2203