Hinnat ja laskuttaminen

Laskuttaminen

Uimahallilla toimivat ryhmät maksetaan uimahallin kassalle. Asiakas tuo kuitin ryhmän ohjaajalle. Veikkolassa ja Masalassa toimivat ryhmät laskutetaan. Lasku lähetetään asiakkaalle postitse. Vertaisohjaajien ohjaamat ryhmät, aamuvirkkujen vesijumpat sekä Arki Liikkeelle! -lyhytkurssit ovat maksuttomia. Vesiliikuntaryhmiin osallistuttaessa maksetaan uimahallin sisäänpääsymaksu.

Hinnat

Vesiliikunta sovellettu liikunta ja seniorit (kausiesitteessä kurssitunnuksella olevat ryhmät)

• 55€/vuosi tai 35€/kausi + uimahallin sisäänpääsymaksu

Sisäliikunta sovellettu liikunta ja seniorit (kausiesitteessä kurssitunnuksella olevat ryhmät)

• 45€/vuosi tai 30€/kausi

Työikäisten jumppakortti vesi- ja sisäliikuntaan

• Kertamaksu 4€
  • 10 krt 35€
  • 16 krt 51€
  • 32 krt 85€

+ uimahallin sisäänpääsymaksu vesiliikuntaan osallistuttaessa

VIP-tila

Erikseen merkityille vesiliikuntaryhmille on varattu mahdollisuus käyttää vip-puku- ja pesutiloja. Vip-tilat ovat yleisiä tiloja pienemmät ja tilat ovat ensisijaisesti tarkoitettu asiakkaille, joilla on vaikeuksia toimia yleisissä puku- ja pesutiloissa. Vip-tilat ovat liikuntaryhmään osallistujien käytössä 15 minuuttia ennen liikuntaryhmän aloitusta ja 30 minuuttia ohjauksen päätyttyä. Emme suosittele saunomista ennen vesiliikuntaa.

Toimiston käyntiosoite:

Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Postiosoite:

Kirkkonummen kunta, nuoriso- ja liikuntapalvelut
02401 Kirkkonummi

Puhelinnumero: