Lapset ja nuoret

17.00-17.45  ERITYISLASTEN ALKEISUIMAKOULU (217), terapia-allas, VIP-tila

18.00-18.45  ERITYISLASTEN ALKEIS-JATKOUIMAKOULU (219), terapia-allas, VIP-tila

19.00–19.45  ERITYISLASTEN / -NUORTEN JATKOUIMAKOULU (221), iso allas, VIP-tila

Lasten ja nuorten ryhmien tuntikuvaukset

ERITYISLASTEN ALKEISUIMAKOULU

Erityistukea tarvitsevien lasten alkeisuimakoulu alkaen 5-vuotiaille. Tavoitteena veteen totuttelu ja uinnin alkeiden opettelu. Tukihenkilö vedessä välttämätön. Tukihenkilö saa kassalta uimakortin veloituksetta jokaiselle kerralle erikseen.

ERITYISLASTEN ALKEIS-JATKOUIMAKOULU

Tarkoitettu erityistukea tarvitseville lapsille, jotka uivat itsenäisesti n. 10 metriä tai uimataidottomille, ei vettä pelkääville lapsille, jotka uskaltavat laittaa kasvot veteen tai sukeltaa. Tukihenkilö vedessä välttämätön. Tavoite on uinnin alkeiden opettelu sekä yksilöllisen uimataidon vahvistaminen.

ERITYISLASTEN/ -NUORTEN JATKOUIMAKOULU

Tarkoitettu erityistukea tarvitseville lapsille/nuorille, jotka osaavat uida itsenäisesti väh. 25 metriä isossa altaassa sekä uskaltavat laittaa kasvot veteen. Yksilöllistä harjoittelua tukihenkilön kanssa. Tukihenkilöä suositellaan ainakin ensimmäisillä kerroilla. Uimaopettajan kanssa voi kauden aikana keskustella tukihenkilön tarpeellisuudesta.

Huom! Tukihenkilön on tarkoitus olla vedessä lapsen kanssa. Ohjaaja antaa tukihenkilölle ohjeita ja neuvoo tarvittaessa. Tunnit sisältävät yksilöllistä uinninopetusta lapsen taitotasoa kunnioittaen.

Lapsen kanssa uimaan tulevan henkilön on osallistuttava infotilaisuuteen Kirkkonummen uimahallilla ennen uintiryhmään tuloa. Infossa käydään läpi mm. uimakoulun käytäntöä sekä turvallisuusasioita.

Uimaryhmät alkavat ma 8.2.2021

KUNTOSALIKURSSI STARTTI YLÄKOULULAISILLE (392) taso 1-2

Keskiviikkoisin klo 15.30 - 16.15

10.2 - 31.3.2021 (Huom. EI 24.2.2021) 7krt, ilmainen kurssi

Kurssilla pääset tutustumaan kuntosaliharjoitteluun ja opettelemaan liikkeiden suoritustekniikat. Kurssi sopii aloittelevalle kuntosalikävijälle. Kuntosaliliikkeistä osa tehdään laitteissa ja osa vapaita painoja hyödyntäen. Tavoitteena omatoiminen kuntosaliharrastus. Uimahallin kuntosali.

Katso muut lasten ja nuorten ryhmät: