Oppilaaksi musiikkiopistoon

Musiikkiopiston perus- ja syventäviin opintoihin pyritään sisäänpääsytestin kautta. Sisäänpääsytestit järjestetään joka vuosi kevätlukukauden päätteeksi.

Varhaisiän musiikinopetukseen (vauva- ja perheryhmät, musiikkiryhmät), soitinvalmennusryhmiin ja avoimelle osastolle oppilaat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, musiikkiopisto muodostaa ryhmät.

Ilmoittautuminen alkaa 18.4.2020 klo 10

llmoittautuminen musiikkiopistoon lukuvuodelle 2020-2021 on 18.4. klo 10 – 24.5.

Soitinvalmennusryhmiin ja varhaisiän musiikinopetuksen muskariryhmiin oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Soitinvalmennusryhmien vahvistuskirje tulee sähköpostilla viikolla 22, muskaripaikoista ei tule erillistä vahvistuskirjettä.

Musiikkiopiston varsinaiseksi oppilaaksi pyritään sisäänpääsytestien kautta. Sisäänpääsytestit järjestetään Vuorenmäen koululla 10.8. ja Villa Hagassa 10.-11.8.

Hakutiedote 2020

Kodin ja musiikkiopiston välinen viestintä - Wilma

Kirkkonummen kunnan sivistys- ja vapaa-aikapalveluiden tietosuojaselosteet

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Toimisto avoinna                          ma, ti ja to klo 13-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.