Orkesterit

Olennainen osa musiikin opiskelua on yhteismusisointi.
Kirkkonummen musiikkiopiston jousisoittajilla ja puhaltajilla on useita orkestereja eri tasoisille soittajille.

JOUSIORKESTERIT

Musiikkiopistossa on kolme jousiorkesteria: Taikajouset (joht. Päivi Kyröjärvi), Sonore (joht. Marja Korpela) ja Kamariorkesteri (joht. Tuomas Törmi). Jousisoittajat aloittavat orkesterityöskentelynsä Taikajousissa noin kolmantena opiskeluvuonna. Taitojen lisääntyessä he siirtyvät Sonoreen ja myöhemmin Kamariorkesteriin, jonka soittajat ovat pääasiassa yläkoulu- ja lukioikäisiä.

Tiedote - Taikajouset

Tiedote - Sonore

Tiedote - Kamariorkesteri

PUHALLINORKESTERIT

Kirkkonummen musiikkiopistossa toimii kolme puhallinorkesteria. Kimalainen (joht. Milla Kaarto) on musiikkiopiston puhaltajien ensimmäinen orkesteri, ja Kimpossa (joht. Jenni Suhonen) soittavat jo hieman kokeneemmat muusikonalut.

Tiedote - Kimalainen

Lappböle hornkapell (joht. Arttu Sipilä) on puhallinorkesteri kaikenikäisille puhallinsoittajille. Perinteikäs orkesteri toimii nykyään Kirkkonummen musiikkiopiston ja Kirkkonummen kansalaisopiston yhteistyönä, ja Lappböle hornkapell onkin musiikkiopiston orkestereista ainoa, jossa soittaa myös muita kuin musiikkiopiston puhaltajia. Lisätietoa ja ei-musiikkiopistolaisten ilmoittautumiset kansalaisopiston kautta.

Ilmoittautuminen Lappböle Hornkapell -puhallinorkesteriin

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Asiakaspalvelu puhelimitse ma, ti ja to klo 13-16.
Toimisto avoinna sopimuksen mukaan.