Orkesterit

Olennainen osa musiikin opiskelua on yhteismusisointi.
Kirkkonummen musiikkiopiston jousisoittajilla ja puhaltajilla on useita orkestereja eri tasoisille soittajille.

JOUSIORKESTERIT

Musiikkiopistossa on kolme jousiorkesteria: Taikajouset (joht. Riikka-Tiina Rahikainen), Sonore (joht. Laura Airola) ja Kamariorkesteri (joht. Tuomas Törmi). Jousisoittajat aloittavat orkesterityöskentelynsä Taikajousissa noin kolmantena opiskeluvuonna. Taitojen lisääntyessä he siirtyvät Sonoreen ja myöhemmin Kamariorkesteriin, jonka soittajat ovat pääasiassa yläkoulu- ja lukioikäisiä.

Tiedote (PDF) - Taikajouset

Tiedote - Sonore (PDF)

Tiedote (PDF) - Musiikkiopiston kamariorkesteri

PUHALLINORKESTERIT

Kirkkonummen musiikkiopistossa toimii kolme puhallinorkesteria. Kimalainen (joht. Hanna Nikamaa) on musiikkiopiston puhaltajien ensimmäinen orkesteri, ja Kimpossa (joht. Jenni Suhonen) soittavat jo hieman kokeneemmat muusikonalut.

Tiedote (PDF) - Kimalainen

Tiedote Kimalainen Kirkkonummi-päivä 27.8.

Tiedote (PDF) - KIMPO

Leirikirje Puhallinorkesterileiri 8.-9.8.

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Asiakaspalvelu avoinna puhelimitse ma, ti ja to klo 13-16: 040 126 9312

Toimisto avoinna sopimuksen mukaan.