Hinnasto

Musiikkiopiston lukukausimaksut lukuvuonna 2019−2020

Soitinvalmennusryhmä 185 €
Perusopinnot, pariopetus 215 €    sis. soitto/laulutunti, yhteissoitto,       musiikin perusteet, lukuvuosittain     vaihtuvat vapaavalintaiset opinnot
Perusopinnot, yksilöopetus 315 €    sis. soitto/laulutunti, yhteissoitto,       musiikin perusteet, lukuvuosittain     vaihtuvat vapaavalintaiset opinnot
Syventävät oppinnot  315 €    sis. soitto/laulutunti, yhteissoitto,       musiikin perusteet, lukuvuosittain     vaihtuvat vapaavalintaiset opinnot
Sivuaine/lisäopetus 30min 175 €

Opetusviikkoja on lukuvuoden aikana 35. Opettajan poissaolon vuoksi peruuntuneet oppitunnit korvataan sijaisjärjestelyin siten, että oppilas saa syyslukukauden aikana vähintään 15 ja kevätlukukauden aikana vähintään 16 viikon opetuksen.

Sisaralennukset
Soitinoppilaille myönnetään sisaralennusta 20 % toisesta lapsesta, ja 30 % kolmannesta ja seuraavista lapsista. Sisaralennus koskee vain perusopinnoissa ja syventävissä opinnoissa opiskelevia oppilaita.

Vapaaoppilaspaikat
Talousarviossa on varauduttu muutaman vapaaoppilaspaikan myöntämiseen. Vapaaoppilaspaikkaa voi hakea vain perus- tai musiikkiopistotason opintoihin. Lisätietoja voi kysyä musiikkiopiston toimistosta.

Hakuaika: syksy 2019 6.9.2019 mennessä, kevät 2020 24.1.2020 mennessä.

Vapaaopppilaspaikkahakemus

Varhaisiän musiikinopetus

Vauva- ja perhemusiikkiryhmät  45 min 128 € Sisaralennus −50 % muista perheryhmässä olevista sisaruksista. Sisaralennus koskee vain vauva- ja perheryhmiä.

Musiikkiryhmä 3−9-vuotiaat      45 min

128 €

Musiikkileikkikoulussa ensimmäistä kertaa ei laskuteta, jos asiakas peruu oppilaspaikan heti tämän jälkeen. Opetusviikkoja on lukuvuoden aikana 35. Opettajan poissaolon vuoksi peruuntuneet oppitunnit korvataan sijaisjärjesteyin siten, että oppilas saa syyslukukauden aikana vähintään 15 ja kevätlukukauden aikana vähintään 16 viikon opetuksen.

Avoin osasto

Yksilöopetus (30 min, 15 krt/lk) 565 €
Ryhmäopetus (15 krt/lk) 295 €

Ryhmäopetusta pyritään järjestämään kysynnän mukaan mm. yhtyelaulu, kitara, vasket, piano, rumpusetti

Musiikin perusteet 100 €
Orkesteri 100 €

Muut maksut

Soitinvuokra Soitinvuokraa ei palauteta kesken lukukauden.
− omat oppilaat 45 €
− ulkopuoliset 90 €

HUOM!
Täysi lukukausimaksu peritään, vaikka oppilas keskeyttäisi opintonsa kesken lukukauden. Lopetusilmoitus tulee tehdä AINA kirjallisesti ennen lukukauden alkua. Mikäli keskeyttäminen tapahtuu painavan syyn perusteella (esim. sairaus, paikkakunnalta muutto), voi rehtori myöntää huojennusta lukukausimaksuun.

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Toimisto avoinna                          ma, ti ja to klo 13-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.