Hinnasto

Syventävät oppinnot 45/60 min 310 €
Lisäopetus 15 min/vko 105 €
Sivuaine 30 min 170 €
Nuottimateriaalimaksu 5 € Nuottimateriaalimaksu on lukuvuosimaksu kaikille soitto- ja lauluoppilaille, laskutetaan syyslukukaudella.

Opetusviikkoja on lukuvuoden aikana 35. Opettajan poissaolon vuoksi peruuntuneet oppitunnit korvataan sijaisjärjestelyin siten, että oppilas saa syyslukukauden aikana vähintään 15 ja kevätlukukauden aikana vähintään 16 viikon opetuksen. Opetus sisältää yksilö- ja kamarimusiikkitunteja.

Sisaralennukset
Soitinoppilaille myönnetään sisaralennusta 20 % toisesta lapsesta, ja 30 % kolmannesta ja seuraavista lapsista. Sisaralennus koskee vain perus- ja syventäviä opintoja opiskelevia oppilaita.

Vapaaoppilaspaikat
Talousarviossa on varauduttu muutaman vapaaoppilaspaikan myöntämiseen. Vapaaoppilaspaikkaa voi hakea vain perus- tai musiikkiopistotason opintoihin. Lisätietoja voi kysyä musiikkiopiston toimistosta.

Vapaaopppilaspaikkahakemus

Varhaisiän musiikinopetus

Vauva- ja perheryhmät 45 min 124 € Sisaralennus −50 % muista perheryhmässä olevista sisaruksista. Sisaralennus koskee vain vauva- ja perheryhmiä.
Musiikkiryhmä 3−9-vuotiaat 45 min 124 €
Musiikkiryhmät 6-9 -vuotiaat 60 min 180 €

Musiikkileikkikoulussa ensimmäistä kertaa ei laskuteta, jos asiakas peruu oppilaspaikan heti tämän jälkeen. Opetusviikkoja on lukuvuoden aikana 35. Opettajan poissaolon vuoksi peruuntuneet oppitunnit korvataan sijaisjärjesteyin siten, että oppilas saa syyslukukauden aikana vähintään 15 ja kevätlukukauden aikana vähintään 16 viikon opetuksen.

Avoin osasto

Yksilöopetus (30 min, 15 krt/lk) 565 €
Ryhmäopetus (15 krt/lk) 295 €
Ryhmäopetusta pyritään järjestämään kysynnän mukaan, vaihtoehtoina mm. kitara, vasket, piano, rumpusetti ja harmonikka
Yhtyelaulu 222 €
Musiikin perusteet 100 €
Orkesteri 100 €
Nuottimateriaalimaksu 5 € Nuottimateriaalimaksu on lukuvuosimaksu kaikille soitto- ja lauluopppilaille, laskutetaan syyslukukaudella.

Muut maksut

Soitinvuokra Soitinvuokraa ei palauteta kesken lukukauden.
− omat oppilaat 45 €
− ulkopuoliset 90 €
Tasosuoritusmaksu ulkopuolisille Hinta sisältää lautakunnan palkkiot, arvioinnin ja todistuksen.
− perustaso 1−3 130 €
− opistotaso 180 €
− musiikin perusteet 65 €

HUOM!
Täysi lukukausimaksu peritään, vaikka oppilas keskeyttäisi opintonsa kesken lukukauden. Lopetusilmoitus tulee tehdä AINA kirjallisesti ennen lukukauden alkua. Mikäli keskeyttäminen tapahtuu painavan syyn perusteella (esim. sairaus, paikkakunnalta muutto), voi rehtori myöntää huojennusta lukukausimaksuun.

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Asiakaspalvelu puhelimitse ma, ti ja to klo 13-16.
Toimisto avoinna sopimuksen mukaan.