Kouluun ilmoittautuminen

Ensimmäiselle vuosiluokalle ilmoittautuminen

Lapsen oppivelvollisuus alkaa sinä vuonna, jolloin hän täyttää seitsemän vuotta.

Perusopetuksen oppilaat käyvät pääsääntöisesti omaa lähikouluaan. Kirkkonummi on suomenkielisen perusopetuksen osalta jaettu kolmeen oppilaaksiottoalueeseen (Keskusta, Masala ja Veikkola), joiden perusteella oppilaan lähikoulu määräytyy. Kotia lähinnä sijaitseva koulurakennus ei välttämättä ole lapsen lähikoulu. Lähikoulu on useimmiten kävelymatkan päässä. Tarvittaessa oppilaalle myönnetään koulukuljetusetuus, jota huoltajan on haettava erikseen.

Muuhun kuin lähikouluun haetaan ilmoittautumisen yhteydessä merkitsemällä lomakkeeseen toivottu koulu.

Ensimmäiselle vuosiluokalle ilmoittaudutaan Kirkkonummella vuosittain pääsääntöisesti helmikuussa, mistä ilmoitetaan tarkemmin tammikuun aikana.

Jatkuva ilmoittautuminen

Ilmoittautumisajan jälkeen kuntaan muuttavat voivat ilmoittautua jatkuvan haun lomakkeella, tai olemalla yhteydessä suoraan kouluun. (Koulujen yhteystiedot)