Johtojen sijaintitiedot

Kirkkonummen Veden johtotiedot kaivutöitä  tai pohjatutkimuksia varten tulee tilata kaivulupa.fi -johtoselvityspalvelusta.  Tilaus on asiakkaalle maksuton.

Kaivutyöt vesiverkostojen läheisyydessä tehdään lähtökohtaisesti karttatiedon perusteella. Jos asiakas haluaa näytön paikan päälle, sitä voi kysyä verkostomestari Sami Forsmanilta etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi tai puhelimitse 040 653 0619. Näyttöjen toimitusaika on noin 5 arkipäivää.

Jos johtojen sijaintitieto on epävarma, on Kirkkonummen Vesi johtotietojen tilaajaan yhteydessä.

Kaivutyölle tulee olla aina kiinteistön omistajan tai haltijan lupa. Jos kaivutyö ulottuu kunnan yleiselle alueelle, on siihen aina haettava lupa lupapiste.fi -palvelusta.

Muiden johtojen sijaintitietoja  on  johtotieto.fi ja verkkoselvitys.fi –palveluissa.

Suunnittelutöitä varten numeerista johtotietoaineistoa (dwg) voi tilata Kirkkonummen kunnan paikkatietopalveluilta. .dwg-aineistot ovat maksullisia.