Numeeriset kartta-aineistot

Tontti- ja paikkatietopalvelut tuottaa, ylläpitää ja myy kunnan eri kartta- ja paikkatietoaineistoja.

Numeerisia kartta- ja ilmakuva-aineistoja voi ladata Kirkkonummen karttakaupasta. Kaupasta voi ladata myös rakennuspiirustusaineistoja .

Karttakaupan kautta tilattujen aineistojen hinnat löytyvät Arska-palvelun hinnastosta.

Mikäli numeeristen kartta- ja ilmakuva-aineistoja tilaus ei onnistu Kirkkonummen karttakaupan kautta, tilauksen voi tehdä numeerisen aineiston tilauslomakeella

Tilauslomakkeen kautta tilattujen aineistojen hinnat löytyvät hinnastosta.

Huom! Huomioithan, että tilauslomakkeella tilatut aineistot ovat hinnaltaan kalliimpia, kuin Kirkkonummen karttakaupasta tilatut aineistot.

Numeerisia kartta-aineistoja ovat mm. kaavan pohjakartta (kantakartta), opas-, kaava-, johtokartta sekä erilaiset teemakartat. Muita paikkatietoaineistoja ovat mm. kiintopistetiedot, ilmakuvat ja laserkeilatut korkeuspisteaineistot.

Kirkkonummen kunnan paikkatietojärjestelmä käyttää pääkaupunkiseudun yhteistä valtakunnallista ETRS-GK25-tasokoordinaatistoa ja N2000-korkeuskoordinaatistoa, ja kaikki paikkatietoaineistot ovat näissä koordinaatistoissa.

Kansalaiset
Asuminen
rakentaminen / talonrakennus, ammatit / suunnittelijat, rakentaminen / korjausrakentaminen, luvat / rakentamisen luvat, arkkitehdit / kaavoitusarkkitehdit

Yhteystiedot:

Kjell Nordström