Kirkkonummiseikkailu

Kirkkonummiseikkailu on maksuton perheille suunnattu seikkailu, joka kokoaa yhteen tietoa retkikohteista ympäri Kirkkonummea. Karttaan on valittu 19 kohdetta. Seikkailun innostava kuvitus saa silmät tutkailemaan yksityiskohtia, kohdekuvaukset leikittelevät kohteita kuvaavilla asioilla ja perustiedot kertovat kohteesta kaiken olennaisen. 

Osallistukaa Kirkkonummiseikkailuun retkeilemällä kohteissa tai pelaamalla Kirkkonummiseikkailu-lautapeliä. Kirjatkaa nimenne seikkailijadiplomiin ja tutustukaa Kirkkonummen upeisiin retki- ja kulttuurikohteisiin. Nauttikaa yhdessä tekemisestä! 

Ohjatut Kirkkonummiseikkailuretket 2022

Toukokuussa ja kesäkuussa 2022 järjestämme useita ohjattuja Kirkkonummiseikkailuretkiä. Retkillä on luvassa yhdessä tekemistä ja liikkumisen riemua ohjatusti kolmella eri kielellä.

Kaikki ohjatut retket ovat non-stop tyyppisiä, eli retkelle voi saapua itselle sopivaan aikaan kolmen ja viiden välillä. Tervetuloa mukaan!

Ohjatut Kirkkonummiseikkailuretket – ohjelma

Kirkkonummiseikkailu on toteutettu Kirkkonummen varhaiskasvatuksen Liiku mun kanssa! -hankkeessa, jota rahoitetaan liikunnallisen elämäntavan paikallisella kehittämisavustuksella.

Yhdessä - Tillsammans!

Katso retkiohjeet 

Tulosta seikkailijadiplomi

Lautapelin ohjeet

Tulosta kartta (A3)

Jokamiehenoikeudet

The Kirkkonummi Adventure in English