Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät 2019
"Katso Kirkkonummea - Titta på Kyrkslätt"

Seuraavat Kirkkonummi-päivät järjestetään perjantaista sunnuntaihin 23.-25.8.2019. Suunnittelua ja tiedotusta koordinoi Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi.

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi kokoaa yhteen ohjelmatiedot kaikista viikonlopun tapahtumista. Ne julkaistaan Kirkkonummen Sanomissa ja kunnan nettisivuilla viikkoa ennen Kirkkonummi-päiviä. Tiedot omista ohjelmista pyydetään lähettämään 31.7.2019 mennessä tällä lomakkeella. Jos yhdistys haluaa järjestötorille, niin ilmoittautuminen tällä lomakkeella.

Jos oman ohjelman suunnittelu on vielä kesken, voi lomakkeella lähettää ennakkotiedon. Lopulliset vahvistetut tiedot tarvitaan 31.7. mennessä samalla lomakkeella. Elokuun alussa pidetään vielä yksi kokous tiedotuksen viimeistelyä varten kunnantalolla 8.8 klo 17:30. Silloin tehdään viimeiset muutokset ja täydennykset ennen yhteisilmoituksen käännöstä ja taittotyötä.

Muistattehan lisätä oman tapahtumanne jo nyt myös osoitteeseen https://www.kirkkonummi.fi/tapahtumat, niin mahdollisimman monet löytävät teidät. Ja jos vielä haluatte lisänäkyvyyttä, niin oma tapahtuma on hyvä ilmoittaa myös osoitteissa https://www.facebook.com/pg/kirkkonummipaivat/events sekä https://tapahtumat.kirkkonummi.fi/fi-FI/create-event.

Seuraa tätä sivua ja Kirkkonummi-päivien Facebook-sivua, niin pääset taas mukaan talkoisiin!

Tavataan Kirkkonummi-päivillä taas 2019!
Maaret Eloranta
Kulttuuritoimenjohtaja, Kirkkonummen kunta

Kirkkonummi-päivät Facebookissa, käy tykkäämässä!

Lisätiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut

Kulttuuritoimenjohtaja
Maaret Eloranta
0400-012 872
maaret.eloranta(at)kirkkonummi.fi
kulttuuri(at)kirkkonummi.fi

Yhteiset kokoukset:

Ervastintie 2, Kirkkonummi-sali

Suunnittelukokous 1 (muistio, pdf)
Suunnittelukokous 2 (muistio, pdf)
Suunnittelukokous 3 (muistio, pdf)
Suunnittelukokous 4, (muistio, pdf)
Tiedotuksen viimeistely, 8.8 klo 17:30-19
- viimeiset muutokset ja täydennykset ennen yhteisilmoituksen käännöstä