Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät 2023

Kirkkonummi-päivät 25.-27.8.2023 ”HEI, ME OSATAAN!”

Kirkkonummi-päivien tavoitteena on tutustua yhdessä Kirkkonummen tapahtumiin ja palvelutarjontaan, luontoon ja maisemaan. Vuoden 2023 teemana on ”Hei, me osataan!”. Teemalla halutaan kannustaa kaikkia tienoon toimijoita mukaan Kirkkonummi-päiville esittelemään monimuotoista toimintaansa.  

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua ja jokainen osajärjestäjä vastaa oman tapahtumansa järjestelyistä, sisällöstä ja omasta viestinnästään.

Yhteiset suunnittelukokoukset pidetään sähköisesti TEAMS-kokousjärjestelmässä. Kokouksissa saadaan neuvoja omien tapahtumien järjestämiseen ja tapahtumakalenterin käyttöön sekä sovitetaan yhteen eri toimintojen tarpeita ja verkostoidutaan toimijoiden kesken. 

Kirkkonummi-päivien suunnittelukokoukset 2023

8.6.2023 17-18

- Ohjelmien viimeistely ennen lomakautta

- Yhteisen tiedotuksen suunnittelu

10.8.2023 17-18

-  Ohjelmien tarkistus yhdessä ennen lehtijulkaisuja.

Kokoukset löytyvät myös Kirkkonummen tapahtumakalterista.

Ennakkotietoa tapahtumista

Kirkkonummi-päivien järjestötori 26.8.2023

Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry koordinoi Kirkkonummen keskustassa lauantaina 26.8.2023 pidettävän järjestötorin valmisteluja. Paikat järjestötorille ja toiveet lavaesiintymisistä tulee jokaisen toimijan itse varata suoraan Combo ry:tä. Järjestötorille on osallistumismaksu. https://toritapahtumat.fi/

- -

Ohjeita tapahtumien järjestäjille

Kirkkonummi-päivien valmistelu on hyvä syy aktivoida Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteri myös oman yhteisön käyttöön. Kunnan tapahtumakalenterin osoite https://tapahtumat.kirkkonummi.fi. Sieltä löytyy myös tapahtumakalenterin käyttöohje. Uuden käyttäjän on luotava ensin ilmainen käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen, se vie hieman aikaa. Voit muokata oman organisaatiosi tietoja myöhemmin sekä antaa kollegoillesi oikeudet julkaista tapahtumia puolestasi sekä muokata profiilin nimissä järjestettyjä tapahtumia. Kun käyttäjätunnus on voimassa, voit luoda tapahtumia ja valita niille haluamasi kategoriat. Voit myös ajastaa tapahtumasi julkaisun.

Jokainen tapahtumajärjestäjä huolehtii itse oman tapahtumapisteensä aluevarauksesta, luvista ja suunnitelmista ja suunnittelee oman viestintänsä. Ohjeet pelastussuunnitelmien laatimiseen löytyvät Pelastustoimen sivustolta https://pelastustoimi.fi/lansi-uusimaa/ohjeet-ja-lomakkeet/Yleisotapahtumat  

Oman tilaisuuden luonteesta ja koosta riippuu, tarvitaanko myös huvi-ilmoitukset poliisille ja järjestyksenvalvojat ym. Neuvot tähän löytyvät poliisin sivustoilta  https://poliisi.fi/yleisotilaisuudet. Musiikin esittämiseen liittyvistä luvista saa tietoa Teostolta https://www.teosto.fi/musiikin-kayttoluvat/hanki-lupa/tapahtumalupa/.

Kaikki ohjelmat Kirkkonummen tapahtumakalenteriin

Kirkkonummi-päivien valmistelu on hyvä syy aktivoida Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteri myös oman yhteisön käyttöön. Kunnan tapahtumakalenterin osoite  on https://tapahtumat.kirkkonummi.fi.

Sieltä löytyy myös tapahtumakalenterin käyttöohje. Uuden käyttäjän on luotava ensin ilmainen käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen, se vie hieman aikaa. Voit muokata oman organisaatiosi tietoja myöhemmin sekä antaa kollegoillesi oikeudet julkaista tapahtumia puolestasi sekä muokata profiilin nimissä järjestettyjä tapahtumia. Kun käyttäjätunnus on voimassa, voit luoda tapahtumia ja valita niille haluamasi kategoriat. Voit myös ajastaa tapahtumasi julkaisun.

- -

Lue tästä: Kirkkonummi-päivät vuosikymmenestä toiseen - Kyrkslättsdagarna genom decennierna

- -

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut

Kulttuurisihteeri
Antti Airaksinen
antti.airaksinen@kirkkonummi.fi

AJANKOHTAISTA

Suunnittelukokoukset (TEAMS)

3. kokouksen muistio

4. suunnittelukokous 8.6. klo 17

TAPAHTUMAKALENTERI

Kirkkonummi-päivien tapahtumat

Tapahtumakalenterin käyttöohje