Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät on paikalliskulttuuritapahtuma monenlaisilla mausteilla

Kirkkonummi-päivät järjestetään vuosittain perinteisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Kirkkonummi-päivät 2020

Kirkkonummi-päivät oli suunniteltu järjestettäväksi 28.-30.8.2020 teemalla ”Tehdään itse”.

Arviomme valtakunnallisen ja paikallisen tilanteen perusteella erikseen kevään ja kesän aikana onko tapahtumakokonaisuutta mahdollisuus toteuttaa vai ei.

Kunnan kulttuuripalvelut koordinoi Kirkkonummi-päivien yhteistä suunnittelua ja tiedottamista.

Kirkkonummi-päivien avoimia suunnittelukokouksia järjestetään tarpeen mukaan etäyhteydellä.

Forms-lomakkeella voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi mahdollisia sähköisiä etäkokouskutsuja varten tai laittaa kysymyksesi.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut

Kulttuuritoimenjohtaja
Maaret Eloranta
maaret.eloranta(at)kirkkonummi.fi
kulttuuri(at)kirkkonummi.fi

Kirkkonummi-päivien suunnittelukokoukset

Kirkkonummi-päivien avoimia suunnittelukokouksia ei järjestetä kevätkaudella 2020.