Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät on paikalliskulttuuritapahtuma monenlaisilla mausteilla

- paikalliset toimijat esittäytyvät

- yleisötilaisuuksia ja tapahtumia eri puolilla kuntaa, osa ilmaisia, osassa pääsymaksu

- kaikki toimijat suunnittelevat ja toteuttavat itse omat ohjelmansa, konsertit, näyttelyt ym.

Kirkkonummi-päivät järjestetään vuosittain perinteisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna. Seuraavan kerran Kirkkonummi-päiviä vietetään 28.-30.8.2020. Suunnittelu käynnistyy maaliskuussa 2020.

Kirkkonummi-päivät 2019 keräsivät ennätysyleisön

Kirkkonummi-päivät onnistuivat vuonna 2019 yli odotusten, sillä kävijöitä oli enemmän kuin aiempina vuosina tapahtumissa eri puolilla Kirkkonummea. Lämmin auringonpaiste sai kirkkonummelaiset joukolla liikkeelle.

Katso kuvasarja Kirkkonummi-päivien monipuolisesta annista. Mukana on muun muassa tanssin iloa, ponien halausta, taekwondoa, kuorossa laulua, benji-hyppynäkymä korkeuksista torille, muurikkaletun paistoa ja pekka töpöhännän piirtelyä.

Kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta (vas.) luovutti sanataiteen kulttuuripalkinnot Liisa Kososelle ja Laura Voipiolle (oik.) Kirkkonummi-päivillä suuren yleisön hurraahuutojen saattelemana.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Yhteystiedot: