Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivät on paikalliskulttuuritapahtuma monenlaisilla mausteilla

Kirkkonummi-päivät järjestetään vuosittain perinteisesti elokuun viimeisenä viikonloppuna. Suunniteltu ajankohta on 27.-29.8.2021.

Kirkkonummi-päivät, suunnittelukokous 1, 25.3.2021 klo 17-18

Kirkkonummi-päivien suunniteltu ajankohta on 27.-29.8.2021. Suunnittelu käynnistyy 25.3.2021 klo 17-18 Teams-kokouksella, ilmoittautumiset sähköpostilla: antti.airaksinen@kirkkonummi.fi

Asialista

-  Ideoita ja suunnitelmia Kirkkonummi-päiville

- Suunnitteluaikataulu ja tiedottaminen

KANNUSTETAAN ESITTELEMÄÄN TOIMINTOJA MYÖS DIGITAALISESTI

Kirkkonummelaisia järjestöjä ja muita toimijoita kannustetaan keksimään myös uusia digitaalisia tapoja oman toimintansa esittelemiseen - pienikin on kivaa!

Toivotaan, että näiden kokeilujen perusteella paikallista viestintää ja toimintojen löydettävyyttä voidaan kehittää edelleen tulevaisuudessakin.

Esittelyjen linkeistä tehdään erillinen kooste Kirvirtu-sivustolle. Myös linkit toimijoiden internet-sivuille ovat tervetulleita koosteeseen.

Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Yhteystiedot: