Kirjaamo

Aineisto- ja tietopalvelussa asiakirjahallinto pitää asiakirjat yleisön saatavilla ja avustaa arkistojen käytössä.

Kirkkonummen kunnalla on yksi yhteinen koko kuntaa palveleva kirjaamo. Kirjaamo antaa tietoa vireillä olevien hallinnollisten asioiden käsittelyvaiheista ja päätöksistä koko käsittelyprosessin ajan.

Kirkkonummen kirjaamo ottaa vastaan ja arkistoi kuntaan paperilla tai sähköisesti saapuvat asiakirjat, rekisteröin asiakirjat asianhallintajärjestelmään ja lähettää asiat eteenpäin käsiteltäväksi. Mm. hakemukset, kuntalaisaloitteet, valitukset, muutoksenhaut, lausuntopyynnöt, lausunnot, vastineet ja selvitykset, päätökset, anomukset, kuulutukset, vastaukset, kirjeet, tarjoukset ja sopimukset kulkevat kirjaamon kautta.

Kirjaamo säilyttää rekisteriselosteet

Kuntaan tulevan postin voi jättää sekä palvelupisteessä olevaan postilaatikoon että kunnantalon ulkoseinässä olevaan postilaatikkoon.

Ilmoitustaulu

Kunnan ilmoitustaulun löydät Kirkkonummen kunnan nettisivuita. Kuulutukset julkaistaan kuulutukset -sivulla.

Lomakkeet

Kirjaamo ottaa vastaan kunnan sivuilla olevia lomakkeita ja sähköisiä lomakkeita.

Kirjaamo toimii arkistonhoitajan sijaisena lomien aikana. Tilaa arkistoaineisto lomakkeella tai osoitteella arkisto@kirkkonummi.fi

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Kansalaiset,Yritykset ja yhteisöt,Viranomaiset
Hallinto,Arkistot