Itäisen Kirkkonummen rakennushankkeet

Urakoiden suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä voi kysellä kunnallistekniikka@kirkkonummi.fi.

Hanke: Masalan koirapuiston rakentaminen

Kuvaus:

Masalan alueen koirapuisto tullaan rakentamaan Nissnikun alueelle, jolloin se on helposti saavutettavissa myös jalkaisin. Koirapuisto on kaksiosainen. Pienten koirien aitaus on noin 1400 m2 ja isojen koirien aitaus noin 2800 m2. Syväkeräysastia on yhteisessä eteisessä.

Alustava aikataulu:

Koirapuisto on tarkoitus rakentaa vuoden 2018 loppuun mennessä.

Tapahtunut tähän mennessä:

Suunnitelmaehdotukset hyväksyttiin heinäkuussa 2018.

Urakoitijaksi on valittu kilpailutuksen perusteella Uudenmaan Pihamestarit Oy

Puistosuunnitelma

Hanke: Tinanpuiston kaava-alueen katujen ja puistojen rakentaminen

Kuvaus:

Tässä hankkeessa rakennetaan Tinanpuiston alueen kadut, kevyen liikenteen väylät ja vesihuolto. Tinanpuisto sijaitsee Masalan keskustan läheisyydessä, noin 8 km Kirkkonummen keskustasta.

Alustava aikataulu:

Hankkeen on määrä valmistua vuoden 2019 kesään mennessä.

Tapahtunut tähän mennessä:

Rakennustyöt ovat käynnissä. Urakoitsijana toimii Oy Göran Hagelberg Oy.

Alla video Tinanpuiston virtuaalimallista. Malli esittelee miltä alue tulee näyttämään.

Katusuunnitelmat

Hanke: Masalantien rakentaminen, Vaihe 1

Kuvaus:

Masalan rakentamisen ykkösvaiheeseen kuuluu Masalantie välillä Puolukkamäki- Tinakuja, Sundsbergintie välillä Masalantie- radan alikulku, Sepänkyläntie välillä Masalantie- Björnsinpolun alikulku, Vernerinpolku ja Rydmanintie.

Rakentamisella parannetaan liittymäjärjestelyitä ja pyritään sujuvoittamaan liikennettä muun muassa rakentamalla liikenneympyrä Masalantien ja Sundsbergintien risteykseen ja lisäämällä liikennevalot Sepänkyläntien ja Masalantien risteykseen.

Alustava aikataulu:

Ensimmäisen vaiheen on määrä valmitua kesään 2020 mennessä.

Tapahtunut tähän mennessä:

Masalantien ensimmäisen vaiheen urakoitsijaksi on valittu kilpailutuksen perusteella Oy Göran Hagelberg Oy.

Katusuunnitelmat