Tuki yrityksille nuorten kesätyöllistämiseen

Kirkkonummen kunta tukee kirkkonummelaisia yrityksiä kesätyöntekijöiden palkkaamiseksi, kesäsetelin muodossa. Kesäsetelit jaetaan huhtikuussa.

Kunnan kesäsetelit – infoa työnantajalle

Kirkkonummelaiset vuosina 1999-2003 syntyneet nuoret voivat hakea kesäsetelin kunnantalon palvelupisteestä 3.4.-30.4.2018 välisenä aikana, kun he ovat ensin sopineet kirkkonummelaisen yrityksen kanssa kesätyöpaikasta.

Kesäsetelejä jaetaan yhteensä 100 kpl ja arvoltaan kesäseteli on 300 euroa.

Pyydämme yrityksiä ilmoittamaan 30.3.2018 mennessä halukkuutensa työllistää kesäsetelin lunastaneita nuoria osoitteeseen tyollisyys@kirkkonummi.fi.

Kokoamme listaa yrittäjistä verkkosivullemme sitä mukaa, kun saamme ilmoituksia. Lista auttaa nuoria hakeutumaan näiden työnantajien puheille töitä etsiessään. Siirry listaan tästä >>

Kts. edellytykset ja toimintaohjeet alla.

Edellytykset
  • Nuoren tulee olla vuosina 1999-2003 syntynyt kirkkonummelainen (vuonna 2018).
  • Työllistävän yrityksen/yhdistyksen tulee olla kirkkonummelainen.
  • Työsopimuksesta tulee toimittaa kirjallinen työnantajan sitoumus tai työsopimus kesäseteliä hakiessa. Voit tulostaa sitoumuslomakkeen tästä.
  • Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö.
  • Työsuhteen tulee toteutua ajalla 1.5.-30.9.2018 ja työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa (10 työpäivää, 50 työtuntia).
  • Työntekijälle maksetun varsinaisen palkan tulee olla suurempi, kuin kesäsetelin arvo.
  • Mikäli kesäseteliä ei palauteta määräaikaan mennessä tai kesäsetelin ehdot eivät täyty, ei tukea (300 euroa) makseta työnantajan tilille.
Toimintaohjeet
  • Kesäsetelit ovat noudettavissa kunnantalon palvelupisteestä 3.4.-30.4.2018 välisenä aikana.
  • Tänä vuonna järjestämme kesäsetelien jakopisteet myös Veikkolan ja Masalan kirjastoille ti 3.4. klo 15.00-16.30 ja ke 4.4. klo 10.00-11.30.
  • Kesäseteli on henkilökohtainen ja nuorta pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytensä, kun hän noutaa setelin (Kela-kortti riittää).
  • Kun työsuhde on päättynyt, tulee täytetty, alkuperäinen kesäseteli palauttaa siinä mainittuun osoitteeseen. Seteli tulee palauttaa, niin että se on alla olevassa osoitteessa leimattuna saapuneeksi viimeistään 30.10.2018. Setelin ja palkkatodistuksen voi lähettää myös skannattuna sähköpostitse tyollisyys@kirkkonummi.fi. Muista liittää tilinumero, jolle tuki maksetaan.
  • Kaikki tiedot setelissä täytetään ja liitteeksi liitetään palkkatodistus työsuhteen ajalta.
  • Mahdollisia lisäselvityksiä varten on hyvä jättää kopio itselleen setelistä.
  • Mikäli kesäseteliä ei käytetä, pyydämme palauttamaan kunnantalon palvelupisteeseen tai postitse osoitteeseen Kirkkonummen kunta / elinkeinoyksikkö, PL 20, 02401 Kirkkonummi.

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Kansalaiset
Lukiokoulutus,Aikuis- ja täydennyskoulutus
opetus / lukiokoulutus (opetus)
Lisätietoa ja kyselyt

tyollisyys@kirkkonummi.fi