Ruokalistasovellus

Lataa puhelimeesi oma ruokalistasovellus. Sovelluksella näet Kirkkonummen ruokapalveluiden ruokalistat.

Jamix Menu palveluun pääset myös tästä.

Sovellus otetaan käyttöön Kirkkonummen kunnan Ruokapalvelussa vähitellen kevään ja kesän aikana. Sen käyttöönotto on aloitettu  viemällä järjestelmään koulujen ruokalistoja ko. linkkiin tavoitteena on saada kaikki kunnan ruokapalveluiden ruoka- ja välipalalistat tänne.

JAMIX MENU -mobiilisovelluksen voi käydä lataamassa ilmaiseksi eri sovelluskaupoista (App Store, Google Play ja Windows Phone Store).

JAMIX MENU on uusi maksuton mobiilisovellus, jonka avulla näet kaikkien sitä käyttävien ravintoloiden ruokalistat suoraan omalla älypuhelimellasi tai tabletilla. Yksityiskohtaisen ruokalistan lisäksi voit tarkastella muun muassa ainesosaluetteloita sekä ravintoarvotietoja.