Ohjaamo Kirkkonummi

     

Osoite: Kirkkotallintie 1 (katutaso)
02400 Kirkkonummi
s-posti: ohjaamo@kirkkonummi.fi

Palvelemme ma-pe klo 08.30 - 16.00

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Kirkkonummen kunnan nuorten kesätyöpaikat ja kesätyösetelit haettavissa

Kesätyösetelit 

Kirkkonummelaiset 15–17-vuotiaat nuoret voivat hakea kesätyöseteliä ajalla 1.3-26.3.2023 (hakuaikaa jatkettu). Seteliä haetaan kunnan verkkosivuilta, kun hakijat ovat ensin sopineet yrityksen kanssa kesätyöpaikasta. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. 

Kesätyösetelejä jaetaan 151 kpl ja arvoltaan kesätyöseteli on 300 euroa. Kesätyösetelin kriteerinä on, että nuoren työsuhteen tulee toteutua ajalla 1.6.-15.8.2023 ja työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa (10 työpäivää, 50 työtuntia). 

Huomioittehan, että kesätyösetelien sitoutumis- ja suostumuslomakkeet sekä tarkemmat tiedot haettavista kesätyöseteleistä ja hakumenettelystä on saatavilla 15.2.2023 klo 12.00 näillä sivuilla.

https://www.kirkkonummi.fi/kesatyoseteli

Korkeakouluharjoittelijat

Tänä vuonna kunnassa on tarjolla kesäharjoittelupaikkoja kuudelle (6) yliopistossa tai korkeakoulussa opiskelevalle nuorelle. Harjoittelujakson pituus on kaksi (2) kuukautta. Harjoittelusta maksettava korvaus on 1 678,26 euroa täydeltä kalenterikuukaudelta. Hakeminen kuntarekry.fi:n kautta ajalla 1.3.-1.4.2023

Hae harjoittelupaikkaa

Yrityksille

Yrittäjä, ilmoita tietosi lomakkeella, kokoamme listan yrityksistä, jotka haluavat työllistää kesätyösetelillä nuoria. Lista auttaa nuoria hakeutumaan näiden työnantajien puheille töitä etsiessään.  

Kirkkonummen kunnan nuorten kesätyöpaikat 

Nuorten kunnan kesätyöpaikkahaku on päättynyt. Kiitos kaikille hakeneille. Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä 350. Hakemuksia käsitellään maaliskuun aikana ja valituille ilmoitetaan valinnasta huhtikuun alkuviikoilla ennen pääsiäistä. 
Tänä vuonna kunnan kesätyöpaikkoja on tarjolla yhteensä 80 nuorelle, jotka ovat täyttäneet 15 vuotta tai täyttävät 15 vuotta vuoden 2023 aikana (alaikärja). Kesätyöpaikkoja on tarjolla eri puolella kuntaa mm. päiväkodeissa, kirjastoissa, lasten ja nuorten kesäkerhoissa ja leireillä, puhtauspalveluissa sekä kunnossapidon eri työskentelypisteissä. Kunkin kesätyöjakson pituus on yksi (1) kuukausi. Kesätyöstä maksettava palkka on 855 euroa täydeltä kalenterikuukaudelta.  Eri työtehtävissä voi olla ikään liittyviä työturvallisuuteen perustuvia vaatimuksia, joten osa kesätyöpaikoista voidaan osoittaa vain 16 vuotta täyttäneille.

Lisätiedot nuorten kesätyöllistämisestä

ohjaamo(at)kirkkonummi.fi
Ohjaamopalveluiden vastuuhenkilö, etsivä nuorisotyöntekijä Eija Rajavaara 040 832 1906
nuoriso- ja liikuntapalvelut/Ohjaamopalvelut

____________________________________________________________

Mistä oikein on kyse?

Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Ahdistaako tai mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

Facebook: Ohjaamo Kirkkonummi - Navigatorn Kyrkslätt
Instagram: ohjaamokirkkonummi 


Yhteystietomme:

Ohjaamovastaava Eija Rajavaara
puh./WhatsApp 040 8321 906
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Palveluohjaaja Johanna Sallinen
puh./WhatsApp 040 675 9764
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Palveluohjaaja Marko Härkin
puh./WhatsApp 040 675 1707 
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

TE-asiantuntija Mikael Sjöström
puh./ 0295 041273
etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi