Ohjaamo Kirkkonummi

Osoite: Kirkkotallintie 1 (katutaso)

s-posti: ohjaamo@kirkkonummi.fi

Palvelemme tällä hetkellä pääsääntöisesti etäyhteyksien kautta (mm. puhelin, sähköposti ja teams) ma-pe klo 08.30 - 16.00.

Akuuteissa asioissa palvelemme palvelupisteessä ajanvarauksella (sellaiset asiat, joita ei voi hoitaa etäyhteyksien kautta).

____________________________________________________________________________________________________________

Mistä oikein on kyse?

Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Ahdistaako tai mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

Ohjaamo Kirkkonummi – Navigatorn Kyrkslätt on Kirkkonummen kunnan hallinnoima ESR- rahoitteinen  työllisyyden ja osaamisen edistämiseen sekä sosiaaliseen osallisuuteen liittyvä kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on käynnistää ja juurruttaa Ohjaamo – toiminta Kirkkonummen alueelle. Hankekausi 1.1.2019- 31.12.2020.

Yhteystietomme:

Palveluohjaaja Outi Niemelä puh. / WhatApp 040 675 9739 / etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Palveluohjaaja Marko Härkin puh. / WhatsApp 040 675 1707 / etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Ohjaamopäällikkö Pekka M. Sinisalo puh. / WhatsApp 040 126 9885 / etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

TE-asiantuntija Emmi Juutilainen puh. 0295 041 375 / etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Servicehandledare Tony Tähtinen 040 675 2982 / etunimi.sukunimi@luckan.fi

Yhteystietomme:

Ohjaamopäällikkö Pekka M. Sinisalo puh./WhatsApp 040 126 9885 / etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Servicehandledare Tony Tähtinen 040 675 2982 / etunimi.sukunimi@luckan.fi