Ohjaamo Kirkkonummi

Osoite: Kirkkotallintie 1 (katutaso)
Puh./WhatsApp:040 126 9840
s-posti: ohjaamo@kirkkonummi.fi

Ohjaamon neuvontapiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 12-16. Muina aikoina toimimme ajanvarauksella.

Veikkolan ohjaamopiste auki seurakuntatalolla parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 12-16

Masalan ohjaamopiste kirjastossa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 12-15.

Kunnan kesätyöhaku nuorille järjestetään 9.3.-23.3.2020.

Helmikuun kalenteri:

Mistä oikein on kyse?

Vailla asuntoa, opiskelupaikkaa, työtä, kavereita tai vaikka harrastuksia? Ahdistaako tai mietityttääkö jokin asia vai haluaisitko vain jutella luotettavan aikuisen kanssa? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Ohjaamoon kannattaa aina tulla käymään!

Ohjaamot ovat ympäri Suomea sijaitsevia paikkoja, joista kaikki alle 30-vuotiaat saavat maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan hakemiseen. Ohjaamoon olet tervetullut yksin, vanhempien tai kaverin kanssa, ajanvarauksella tai ilman.

Ohjaamoon tullessa ei tarvitse tietää, mikä on oikea taho hoitamaan asiaasi tai minkä alan ammattilaiselta saisit apua mihinkin pulmaan. Riittää, että löydät lähimmän Ohjaamon ja astut sisään. Ohjaamon ammattilaiset osaavat varmasti auttaa eteenpäin.

Ohjaamo Kirkkonummi – Navigatorn Kyrkslätt on Kirkkonummen kunnan hallinnoima ESR- rahoitteinen  työllisyyden ja osaamisen edistämiseen sekä sosiaaliseen osallisuuteen liittyvä kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on käynnistää ja juurruttaa Ohjaamo – toiminta Kirkkonummen alueelle. Hankekausi 1.1.2019- 31.12.2020.

TE-asiantuntija Erika Tuomarla erika.tuomarla@te-toimisto.fi/029 504 1033

Palveluohjaaja Outi Niemelä puh./WhatApp 040 675 9739