Nuoriso

Kirkkonummen kunnan alueella sijaitsee viisi nuorisotilaa sekä nuorisoteatteri.

Nuorisopalvelut toivottaa kaikki 4. luokkalaiset - 17 vuotiaat nuoret tervetulleiksi nuorisotiloille pelaamaan, tapaamaan kavereita ja osallistumaan erilaisiin tapahtumiin.

Kirkkonummen kunnan nuorisotilat ovat nuorten käytettävissä arki-iltoina ja osa nuorisotiloista on avoinna myös lauantaisin. Katso tarkemmat nuorisotilakohtaiset aukioloajat nuorisotilojen omilta sivuilta!

Lisäksi nuoriso-ohjaajat ovat tavattavissa pääkirjastolla maanantaisin klo 14.30-15.30 ja Veikkolan koululla torstaisin kouluaikaan.

Maksuttomia ja avoimia liikuntasalivuoroja junnuille ja nuorille on keskiviikkoisin Gesterbyssä sekä perjantaisin Masalassa. Veikkolan nuorisotilassa on torstaisin klo 16-17 säbäkerho nuorille.

Avoimia nuorten-iltoja järjestetään Lyanilla yhdessä suomalaisen seurakunnan kanssa parittomien viikkojen maanantaisin klo 13.00-20.00.

Taloilta löytyy lisäksi erilaisia liikuntavälineitä, joista muun muassa Kin-Ball on saanut valtaisan suosion. Asiantuntevat nuoriso-ohjaajat opastavat ja ohjaavat tarvittaessa pelien alkuun.

Nuorisopalvelut ovat vahvasti mukana lasten ja nuorten liikunnan kehittämishankkeessa, Kirkkonummen Liikkuvassa koulussa.

Toimintaa osallistuvien tulee hankkia 10 euron kerhokortti, joka sisältää vakuutuksen ja oikeuttaa osallistumaan nuorteniltoihin ja tapahtumiin kaikissa kunnan nuorisotiloissa.

Nuorisotiloja voit myös varata yksittäisiin tilaisuuksiin esim. lasten syntymäpäiviä varten ja tapahtumiin, myös bändivuoroja voit varata. Lisätietoja nuorisotilojen varauksista ja yksittäisistä käyttövuoroista saat tilojen nuoriso-ohjaajilta.

Nuorisotalot avaavat ovensa kesätauon jälkeen viikolla 35

Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Nuoret
Vapaa-ajan palvelut
257
ikäryhmät / nuoret (ikäryhmät, ikään liittyvä rooli, väestöryhmään liittyvä rooli)

Toimiston käyntiosoite:
Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi