Nuoriso

Nuorisopalvelut toivottaa kaikki 3. luokkalaiset - 17-vuotiaat nuoret tervetulleiksi nuorisotiloille.

Ajankohtaista nuoriso- ja liikuntapalveluissa

Nuoriso- ja liikuntapalveluiden tapahtumat

Nuorisotilat

Kirkkonummen kunnan alueella sijaitsee kolme nuorisotilaa sekä nuorisoteatteri.

Taloilta löytyy lisäksi erilaisia liikuntavälineitä, joista muun muassa Kin-Ball on saanut valtaisan suosion. Asiantuntevat nuoriso-ohjaajat opastavat ja ohjaavat tarvittaessa pelien alkuun.

Kirkkonummen kunnan nuorisotilat ovat nuorten käytettävissä arki-iltoina ja osa nuorisotiloista on avoinna myös lauantaisin. Katso tarkemmat nuorisotilakohtaiset aukioloajat nuorisotilojen omilta sivuilta.

Lisäksi koulunuorisotyöntekijät kiertävät Kirkkonummen kouluja.

Papinmäen koulu ja Jokirinteen koulu ja Porkkalan lukio; Satu Paukku p.040-776 1345

Nissnikun koulu ja Veikkolan koulu; Jaakko Oksanen p.040-729 1243

Winellska skolan, Kyrkslätt gymnasium, Porkkalan lukio; Katharina koschinski p.040 7296321

Nuorisotilojen varaaminen

Nuorisotiloja voit myös varata yksittäisiin tilaisuuksiin esim. lasten syntymäpäiviä varten ja tapahtumiin, myös bändivuoroja voit varata. Lisätietoja nuorisotilojen varauksista ja yksittäisistä käyttövuoroista saat tilojen nuoriso-ohjaajilta. Lisätietoja nuorisotilojen varaamisesta.

Nuorisovaltuusto

Kirkkonummen kunnassa toimii syksystä 2017 lähtien nuorisovaltuusto. Kirkkonummen nuorisovaltuusto on puoluepoliittisesti sitoutumaton kunnan vaikuttamistoimielin, jonka päätehtävänä on tuoda nuorten ääni kuuluviin kunnan päätöksenteossa sekä edustaa kirkkonummilaisia nuoria eri paikoissa. Nuorisovaltuusto kokoontuu kuukausittain, tuo nuorten ajatuksia kunnan toimielinten käsiteltäväksi, osallistuu erilaisiin työryhmiin ja on mukana järjestämässä nuorille suunnattuja tapahtumia. Lisätietoja nuorisovaltuustosta.

Kansalaiset, Nuoret
Kulttuuri - Vapaa-ajan palvelut
ikäryhmät / nuoret (ikäryhmät, ikään liittyvä rooli, väestöryhmään liittyvä rooli)

Toimiston käyntiosoite:
Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi