Nuoriso

Nuorisopalvelut toivottaa kaikki 4. luokkalaiset - 17 vuotiaat nuoret tervetulleiksi nuorisotiloille.

Ajankohtaista nuoriso- ja liikuntapalveluissa

Nuoriso- ja liikuntapalveluiden tapahtumat


Nuorisotilat

Kirkkonummen kunnan alueella sijaitsee viisi nuorisotilaa sekä nuorisoteatteri.

Taloilta löytyy lisäksi erilaisia liikuntavälineitä, joista muun muassa Kin-Ball on saanut valtaisan suosion. Asiantuntevat nuoriso-ohjaajat opastavat ja ohjaavat tarvittaessa pelien alkuun.

Maksuttomia ja avoimia liikuntasalivuoroja junnuille ja nuorille on keskiviikkoisin Gesterbyssä sekä perjantaisin Masalassa. Veikkolan nuorisotilassa on torstaisin klo 16-17 säbäkerho nuorille.

Kirkkonummen kunnan nuorisotilat ovat nuorten käytettävissä arki-iltoina ja osa nuorisotiloista on avoinna myös lauantaisin. Katso tarkemmat nuorisotilakohtaiset aukioloajat nuorisotilojen omilta sivuilta.

Lisäksi nuoriso-ohjaajat ovat tavattavissa Veikkolan koululla torstaisin kouluaikaan. 

Avoimia nuorten-iltoja järjestetään Lyanilla yhdessä suomalaisen seurakunnan kanssa parittomien viikkojen maanantaisin klo 13.00-20.00. 

Kerhokortti

Toimintaa osallistuvien tulee hankkia 10 euron kerhokortti, joka sisältää vakuutuksen ja oikeuttaa osallistumaan nuorteniltoihin ja tapahtumiin kaikissa kunnan nuorisotiloissa. Kerhokorttilomakkeita saa nuorisotiloilta. Allekirjoitetut kerhokorttilomakkeet palautetaan nuorisotilalle.

Kerhokortti on tarkoitettu 3-6.luokkalaisille junnuille junnuklubeihin sekä 7.luokkalaisille – 17-vuotiaille nuorille nuorten iltoihin. Masalan skeittiparkkia käyttävän tulee myös hankkia itselleen kerhokortti (koskee myös täysi-ikäisiä). Kerhokortti on voimassa yhden kalenterivuoden.

Kerhokorttilasku lähetetään postitse, kun vanhempi on allekirjoituksella suostunut siihen, että nuori voi osallistua kunnan nuorisopalveluiden nuorisotiloissa järjestämään toimintaan. 

Nuorisotilojen varaaminen

Nuorisotiloja voit myös varata yksittäisiin tilaisuuksiin esim. lasten syntymäpäiviä varten ja tapahtumiin, myös bändivuoroja voit varata. Lisätietoja nuorisotilojen varauksista ja yksittäisistä käyttövuoroista saat tilojen nuoriso-ohjaajilta. Lisätietoja nuorisotilojen varaamisesta.

Nuorisovaltuusto

Kirkkonummen kunnassa toimii syksystä 2017 lähtien nuorisovaltuusto. Kirkkonummen nuorisovaltuusto on puoluepoliittisesti sitoutumaton kunnan vaikuttamistoimielin, jonka päätehtävänä on tuoda nuorten ääni kuuluviin kunnan päätöksenteossa sekä edustaa kirkkonummilaisia nuoria eri paikoissa. Nuorisovaltuusto kokoontuu kuukausittain, tuo nuorten ajatuksia kunnan toimielinten käsiteltäväksi, osallistuu erilaisiin työryhmiin ja on mukana järjestämässä nuorille suunnattuja tapahtumia. Lisätietoja nuorisovaltuustosta.

 

Nuoret
Vapaa-ajan palvelut
257
ikäryhmät / nuoret (ikäryhmät, ikään liittyvä rooli, väestöryhmään liittyvä rooli)

Yhteystiedot

Toimiston käyntiosoite:
Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi


Postiosoite:
Kirkkonummen Kunta, Nuorisopalvelut
PL 20
02401 Kirkkonummi


Puhelinnumero:
09 29671 / vaihde
040 126 9404 / toimisto
Faksi: 09 2767 044


Toimiston aukioloajat
ma klo 8.30 - 17.00 sekä
ti, ke, to ja pe klo 8.30 - 16.00

Henkilökunnan yhteystiedot