Kirjaston palvelut kesäkaudella

20.05.2021 13:00

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen kirjasto palvelee läpi kesän, tosin kesä tuo hieman muutoksia kirjaston laina-aikoihin ja aukioloihin. Kuuden viikon pidennetty kesälaina-aika on käytössä 14.8. asti. Kesälaina-aika koskee normaalisti neljän viikon laina-ajalla olevaa aineistoa.

Pääkirjastossa Kirjastotalo Fyyrissä on 1.6.–14.8. voimassa kesäaukioloajat. Pääkirjasto on auki maanantaista torstaihin klo 9–18 ja perjantaisin klo 9–15. Lauantaisin pääkirjasto on auki tavalliseen tapaan klo 9–15.

Masalan kirjasto palvelee kesän ajan normaalein aukioloin eli henkilökunta on paikalla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 15–20 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–15.

Masalan kirjastossa voi asioida koko kesän myös omatoimisesti. Omatoimiajat ovat aina samat riippumatta siitä, onko pyhäpäivä vai ei: omatoimisesti kirjasto on auki sunnuntaista torstaihin kello 7–21 sekä perjantaisin ja lauantaisin kello 7–18. Omatoimikirjaston käyttäjiksi rekisteröityneet asiakkaat pääsevät sisään omatoimiaikaan kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Käyttäjäksi voi rekisteröityä kaikissa kirjaston toimipisteissä.

Veikkolan kirjasto on kesällä auki maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 14–19 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–15. Kesälauantaisin elokuun loppuun saakka Veikkolan kirjasto on suljettu.

Kirjastoauto Ella on kesätauolla 24.6. –30.7.

Aurinkoista kirjakesää!

Kuuden viikon pidennetty kesälaina-aika on käytössä 14.8. asti.