Kevätkarnevaali

27.04.2019 10:00 - 27.04.2019 13:00
Kirkkoharjun koulu D-sali ja ympäristö

Kategoria: Kulttuuri Nuoriso- ja liikuntapalvelutSenioritLiikunta ja urheilu Lapset Musiikkiopisto Kansalaisopisto Kuvataidekoulu Nuoret Vapaa-aikaKirjasto

Tervetuloa vapaa-aikapalvelujen Kevätkarnevaaleille! Karnevaaleilla on ohjelmaa koko perheelle. Tule ihastelemaan ja kokeilemaan!

Tuu ja tee -pajat

Tule kokeilemaan mm. erilaisia soittimia, kieliä, käsitöitä, askartelua, sumopainia, softgolfia, ämpärirummutusta, flossausta, kolmitanssia, venyttelyä, niska-hartiajumppaa ja paritanissia. Samalla voit kerätä leimoja tuu ja tee -passiin. Kaikki, jotka keräävät passin täyteen leimoja, saavat pienen palkinnon.

Kudonta ja muut käsityöt

Tänä vuonna vietetään kudonnan vuotta, ja myös kevätkarnevaaleilla esitellään runsaasti kansalaisopiston kudontakurssin oppilastöitä. Voit myös kokeilla rukkia ja mm. lautanauhan tekemistä.

Luvassa on myös käsityö- ja taidekirppis, jossa myynnissä erilaisia käsityötarvikkeita ja käsitöitä.

T-paita-työpajassa voi painaa vinyylileikkurilla tehtyjä kuvioita tai tekstejä lämpöprässin avulla paitoihin tai muihin kankaisiin.

Musiikkia pitkin päivää

D-liikuntasalissa järjestetään päivän aikana musiikkiopiston ja kansalaisopiston eri ryhmien esityksien. Auditoriossa voi aamupäivällä tutustua pianoihin, ja klo 12 tilassa kuullaan Debytanttien konsertti.

Katuruokaa

Jos karnevaaleissa sattuu nälkä yllättämään, niin karnevaalialueella on myynnissä mm. hot dogeja, vohveleita, etnisiä ruokia ja metrilakua.

Järjestäjä:

Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut: