Hinnasto

Kuvataidekoulun hinnasto lukuvuonna 2018−2019

Lukuvuosi on jaettu syys- ja kevätlukukauteen. Lukuvuosimaksu laskutetaan kahdessa erässä, syys- ja kevätlukukausi erikseen. Lukukausimaksu yhdeltä lukukaudelta on:

Valmentava opetus 60 min/viikko 138 €
Perusopetus 90 min/viikko 153 €
Syventävä eli työpajaopetus 135 min/viikko 164 €
Lyhytkurssi 15h 80 €
Kesäkurssi 30h 148 €

Lukukausimaksu sisältää väline- ja tarvikemaksun 17 €

Peruutusehdot:
-Kaikki peruutukset tehdään kirjallisesti kuvataidekoulun kansliaan ja peruutukset astuvat voimaan kirjallisen ilmoituksen päivämäärästä.
-Oppilas voi peruuttaa oppilaspaikan ilmaiseksi ennen lukukauden lukujärjestyksen ensimmäistä opetuskertaa.
-Oppilas voi peruuttaa oppilaspaikan lukukauden ensimmäisen opetuskerran jälkeen, ennen toista opetuskertaa maksamalla 10€ toimistomaksun.
-Myöhemmin tehtävistä peruutuksista oppilas maksaa puolet lukukausimaksusta, jos peruutus tehdään ennen lukukauden lukujärjestyksen puoliväliä. Peruutuksesta peritään 10€ toimistomaksu.
-Muissa tapauksissa tai kun oppilaspaikkaa ei ole peruutettu lainkaan, oppilas maksaa koko lukukausimaksun.
-Oppilas voi peruuttaa lyhytkurssin ilmaiseksi vielä 7 vrk ennen kurssin alkamista. Muissa tapauksissa peritään koko kurssimaksu.
-Oppilas voi lääkärin tai terveydenhoitajan kirjoittaman todistuksen perusteella, silloin kun sairaus on estänyt oppilaan osallistumisen yli puolelle lukukauden opetustunneista, jotka lukujärjestyksen mukaan on jäänyt käyttämättä. Anomus oppilaspaikan peruuttamisesta yhdessä lääkärin- tai terveydenhoitajan kirjoittaman todistuksen kanssa toimitetaan viipymättä kuvataidekoulun kansliaan. Peruutuksen yhteydessä peritään 10 euron toimistomaksu.
-Sivistyslautakunta myöntää kansalaisopiston rehtorille oikeuden tehdä opiskelijalle kurssimaksun peruutus edellä olevien periaatteiden mukaan.

Kuvataidekoulun toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
[kartta]

Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin: 040 126 9312

Sähköposti:
opistot@kirkkonummi.fi

Asiakaspalvelu puhelimitse ma, ti ja to klo 13-16.
Toimisto avoinna sopimuksen mukaan.