Hinnasto

Kuvataidekoulun hinnasto

Lukuvuosi on jaettu syys- ja kevätlukukauteen. Lukuvuosimaksu laskutetaan kahdessa erässä, syys- ja kevätlukukausi erikseen. Lukukausimaksu yhdeltä lukukaudelta on:

Valmentava opetus 60 min/viikko 138 €
Yhteiset opinnos 90 min/viikko 153 €
Teemaopetus 135 min/viikko 164 €
Lyhytkurssi 15h 80 €
Kesäkurssi 30h 148 €

Jos oppilas aloittaa lukukauden puolen välin jälkeen, hän maksaa 50% lukukausimaksusta.

Lukukausimaksu sisältää väline- ja tarvikemaksun 17 €

Vapaaoppilaspaikat
Talousarviossa on varauduttu muutaman vapaaoppilaspaikan myöntämiseen. Vapaaoppilaspaikkaa voi hakea vain taiteen perusopetuksen oppilas. Lisätietoja voi kysyä opistojen toimistosta.

Hakuaika: syksy 2020 7.9.2020 mennessä, kevät 2021 24.1.2021 mennessä.

Vapaaoppilaspaikkahakemus

Peruutusehdot:
-Kaikki peruutukset tehdään kirjallisesti kuvataidekoulun kansliaan ja peruutukset astuvat voimaan kirjallisen ilmoituksen päivämäärästä.
-Oppilas voi peruuttaa oppilaspaikan ilmaiseksi ennen lukukauden lukujärjestyksen ensimmäistä opetuskertaa.
-Oppilas voi peruuttaa oppilaspaikan lukukauden ensimmäisen opetuskerran jälkeen, ennen toista opetuskertaa maksamalla 10€ toimistomaksun.
-Myöhemmin tehtävistä peruutuksista oppilas maksaa puolet lukukausimaksusta, jos peruutus tehdään ennen lukukauden lukujärjestyksen puoliväliä. Peruutuksesta peritään 10€ toimistomaksu.
-Muissa tapauksissa tai kun oppilaspaikkaa ei ole peruutettu lainkaan, oppilas maksaa koko lukukausimaksun.
-Oppilas voi peruuttaa lyhytkurssin ilmaiseksi vielä 7 vrk ennen kurssin alkamista. Muissa tapauksissa peritään koko kurssimaksu.
-Oppilas voi lääkärin tai terveydenhoitajan kirjoittaman todistuksen perusteella, silloin kun sairaus on estänyt oppilaan osallistumisen yli puolelle lukukauden opetustunneista, jotka lukujärjestyksen mukaan on jäänyt käyttämättä. Anomus oppilaspaikan peruuttamisesta yhdessä lääkärin- tai terveydenhoitajan kirjoittaman todistuksen kanssa toimitetaan viipymättä kuvataidekoulun kansliaan. Peruutuksen yhteydessä peritään 10 euron toimistomaksu.
-Sivistyslautakunta myöntää kansalaisopiston rehtorille oikeuden tehdä opiskelijalle kurssimaksun peruutus edellä olevien periaatteiden mukaan.

Kuvataidekoulun toimisto

Käyntiosoite: Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi