Harrastuspop-up-tapahtumat

12.08.2020 09:57

Kategoria: Liikunta ja ulkoilu Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika Nuoret

Mitä lapsi ja nuori voi Kirkkonummella harrastaa?

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin harrastuksiin Veikkolaan, Masalaan ja keskustaan.

Tapahtumissa luvassa erilaisia lajikokeiluja ja tutustumista yhdistysten ja kunnan järjestämään harrastustoimintaan.

Esittelyissä muun muassa: jalkapalloa, jääkiekkoa, teatteria, Harrastuspaku-toimintaa, suunnistusta, karatea, salibandya, nuorisotilojen esittelyä, muskaritoimintaa, yleisurheilua, taitoluistelua, partiotoimintaa, käsipalloa ja taekwondoa.

Ajankohdat ja paikat:

18.8. Veikkola klo 17.30-19.30, Velmo​ (lähiliikuntapaikka)
19.8. keskusta klo 17.30-19.30, Kirkkolaakson puisto
20.8. Masala klo 17.30-19.30, Frami ​(lähiliikuntapaikka)

Lisätiedot: harrastuskoordinaattori Sanna Korkelainen harrastustoiminta@kirkkonummi.fi Tapahtumia koordinoi Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut

Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattavat toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen.

Älä tule tapahtumaan sairaana, huolehdi hyvästä käsihygieniasta, noudata turvavälejä.

maski framilla