Erään kylän kertomuksia / Kirkkonummi-päivät

23.08.2019 19:00 - 23.08.2019 20:15
Kirkkonummen Kipinä, Vanha Sairaalantie 5, 02400 Kirkkonummi

Kategoria: Kirkkonummi-päivät

Tervetuloa keskelle Erään kylän kertomuksia - tarinankerrontaa ja teatteria yhdistelevään komedialliseen esitykseen. Aivan tässä lähellä sijaitsee kylä, jonka rakastettavat asukkaat joutuvat mitä hauskimpiin kommelluksiin. Heidän erikoiset luonteensa eivät kuitenkaan selitä aivan kaikkia sattumuksia. Kummallisilta vaikuttavien tapahtumien keskellä kaikki langat eivät tunnu olevan ihmisten itsensä käsissä. Kuka tai mikä ohjailee kylän tapahtumia?

Sukella mukaan pieneen kylään, yhteen kohtaan historiaamme. Kertomusten keskelle, jotka ovat kuin satukirjasta konsanaan. Tavallisten, ihmeellisten hetkien äärelle, kesätuulien puhaltaessa ja mustarastaiden laulaessa.

- - -

Olemme käsikirjoittaneet tämän fiktiivisen esityksen Kirkkonummen Heikkilässä kerättyjen tarinoiden pohjalta. Kesällä 2018 pidimme kaikille avointa Tarinatelttaa, jossa sai jakaa kertomuksia ja muistoja.

Tarinanikkarit: Mirja Harju, Anna-Katriina Kykkänen, Tomi Mielonen
Liput ovelta käteisellä: 15€ / 10€ (opiskelija, työtön, eläkeläinen)
Lippuvaraukset ja tiedustelut: info@tarinanikkarit.fi