Avustukset liikuntayhdistyksille

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat saada avustuksia toimintaansa, jonka alueella toimivat.

Liikuntalain mukaan kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kuntien tehtävänä on tukea paikallisia liikuntaseuroja. Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta päättää avustusten myöntämisen periaatteista. Avustusten myöntämisestä päättää lautakunnan alainen vapaa-aikajaosto.

Vapaa-aikajaosto jakaa liikuntajärjestöille ja -yhdistyksille seuraavia avustuksia:

• Kohdeavustus palkkakustannuksiin Kirkkonummen uimahallissa järjestetystä erityisryhmien liikunnasta.
  • Toiminta-avustuksen ennakko.
  • Toiminta-avustus.
  • Kohdeavustus liikuntapaikan perustamiseen/ perusparannukseen.
  • Kohdeavustus jonkin erityisen ja tiettynä aikana toimeenpantavan tapahtuman toteuttamiseen.
  • Kohdeavustus meripelastustoiminnan edistämiseen.
  • Kohdeavustus kartan valmistuskuluihin.
  • Kohdeavustus koulutustoiminnan kuluihin.
  • Kohdeavustus liikuntapaikkojen vuokrakustannuksiin.
Edellytykset

Avustuksia voivat hakea kirkkonummelaiset urheiluseurat ja liikuntayhdistykset.

Avustuskuulutukset ovat nähtävänä kunnan julkisten ilmoitusten ilmoitustaululla ja Kirkkonummen Sanomissa.

Hakuohjeita ja -lomakkeita saat myös Kirkkonummen kunnantalon palvelupisteestä (Ervastintie 2, 1. kerros).

Lisätietoja avustusten hausta saa nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistosta vapaa-aikasihteeriltä tai liikunta- ja nuorisopalveluiden vastuuhenkilöltä, nuorisotoimenjohtajalta 09-29671 (vaihde)

Toimintaohjeet

Avustushakemukset tulee toimittaa määräaikoihin mennessä postitse: Kirkkonummen kunta, PL 20, 02401 Kirkkonummi tai tuomalla hakemuksen Kirkkonummen kunnantalon palvelupisteeseen, Ervastintie 2, 1. krs, Kirkkonummi.

Avustusohjesääntö ja kuulutus:

Muista, että lomakkeet on allekirjoitettava yhdistyksen sääntöjen määräämällä tavalla ja toimitettava kunnan kirjaamispisteeseen määräajan puitteissa. Avustuslomakkeita ei voi palauttaa sähköisesti.

Liikuntapalveluiden tulostettavat lomakkeet:

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Kansalaiset,Yritykset ja yhteisöt,Yhdistykset ja järjestöt
Liikunta ja urheilu
etuudet / avustukset, järjestöt / liikuntajärjestöt