Avantouintipaikat

Unohda arki avannossa! Kirkkonummella voit harrastaa avantouintia kahdessa paikassa.

Lamminjärvellä Veikkolassa ja Syväjärvellä Upinniementien varressa sijaitsevat kuntamme avantouintipaikat. Talviuintikausi on vuosittain lokakuun loppupuolelta huhtikuun loppuun, jolloin rannalle tuodaan lämmitettävä kontti vaatteiden vaihtoa varten.

Toimintaohjeet

Talviuintipaikan pukeutumistilan avaimen voi lunastaa kunnan palvelupisteestä osoitteesta Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi. Avaimen lunastusmaksu on 25 €, josta kunta palauttaa luvansaajan tilille 15 €, kun avain palautetaan kuntaan.

Lisätietoja liikuntapalveluiden toimistosta p. 040 126 9404

Kansalaiset
Liikunta ja ulkoilu
fyysinen toimintakyky / liikuntakyky (fyysinen toimintakyky)