Asukaspuisto Piennarpiha

Asukaspuistomme

Piennarpiha on pikkulapsiperheiden maksuton kohtaamispaikka, jossa voi tutustua toisiin lapsiperheisiin, jakaa vanhemmuuden kokemuksia ja touhuta yhdessä lapsen kanssa. Asukaspuistossa voi viettää aikaa oman aikataulun ja toiveen mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.  

Asukaspuiston sisä- ja ulkotilat välineineen tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet leikkiin, liikuntaan, tutkimiseen ja ilmaisuun eri keinoin. Keittiöstä löytyy jääkappi, hella, mikro ja astioita omien eväiden lämmittämistä ja ruokailua varten. Kahvia/teetä voi keittää ja ostaa 50 snt/kuppi.

Toimintamme

Asukaspuistossa työskentelee kolme varhaiskasvatuksen ammattilaista. Monipuolista ohjattua toimintaa toteutetaan sekä sisä- että ulkotiloissa ja retkeillen. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja neuvolan perheohjaaja ovat tavattavissa asukaspuistossa säännöllisesti. Viikko-ohjelma on nähtävillä asukaspuiston ulkoikkunassa ja asukaspuiston Facebook-sivulla sekä Instagramissa.   
   
Alueellisia yhteistyökumppaneita ovat alueen päiväkodit, suomenkielinen seurakunta, neuvola, kirjasto, kansalaisopisto ja kotipalvelun perhetyö. 

Piennarpiha on mukana Vihreä lippu - kestävän kehityksen ohjelmassa. 

  

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Aukioloaika:
ma - pe klo 9 - 16 

Osoite:
Piennarkuja 4
02430 Masala 

Puhelinnumero:
040 126 9622

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Avoimen varhaiskasvatustoiminnan esimies:
Hanna Leivo
040 126 9662 

Verkostotyöntekijä:
Jaana Kukkonen
050 588 0664

Ruotsinkielinen ohjaaja:
Petra Suzuki
050 414 3568

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja:
Johanna af Björksten
040 126 9836

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.