Asukaspuisto Piennarpiha

Asukaspuistomme

Piennarpiha on pikkulapsiperheiden maksuton kohtaamispaikka, jossa voi tutustua toisiin lapsiperheisiin, jakaa vanhemmuuden kokemuksia ja touhuta yhdessä lapsen kanssa. Asukaspuistossa voi viettää aikaa oman aikataulun ja toiveen mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.  

Asukaspuiston sisä- ja ulkotilat välineineen tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet leikkiin, liikuntaan, tutkimiseen ja ilmaisuun eri keinoin. Keittiöstä löytyy jääkappi, hella, mikro ja astioita omien eväiden lämmittämistä ja ruokailua varten. Kahvia/teetä voi keittää ja ostaa 50 snt/kuppi.

Toimintamme

Asukaspuistossa työskentelee kolme varhaiskasvatuksen ammattilaista. Monipuolista ohjattua toimintaa toteutetaan sekä sisä- että ulkotiloissa ja retkeillen. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja neuvolan perheohjaaja ovat tavattavissa asukaspuistossa säännöllisesti. Viikko-ohjelma on nähtävillä asukaspuiston ulkoikkunassa ja asukaspuiston Facebook-sivulla sekä Instagramissa.   
   
Alueellisia yhteistyökumppaneita ovat alueen päiväkodit, suomenkielinen seurakunta, neuvola, kirjasto, kansalaisopisto ja kotipalvelun perhetyö. 

Piennarpiha on mukana Vihreä lippu - kestävän kehityksen ohjelmassa. 

  

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Aukioloaika:
ma - pe klo 9 - 16 

Osoite:
Piennarkuja 4
02430 Masala 

Sähköposti:
piennarpiha.asukaspuisto@kirkkonummi.fi 

etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Perhepäivähoidon ja avoimen
varhaiskasvatuksen esihenkilö:
Hanna Leivo
040 126 9662 

Verkostotyöntekijä:
Nina Henttinen
050 588 0664

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja:
Johanna af Björksten
040 126 9836

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.