Yritysten ilmastotyön hyvät käytännöt kiertoon

23.11.2021 14:49

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Yrittäjyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen ja Vihdin kunnat järjestävät maksuttoman webinaarisarjan yritysten ilmastotyöstä. Webinaarisarjan toisessa osassa 2.12. yrittäjät pääsevät ääneen, kun ilmastotyön hyvät käytännöt laitetaan jakoon.

Webinaarissa kestävän matkailun pioneeri Annu Huotari kertoo yrityksensä kunnianhimoisista toimista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Hawkhill tarjoaa 100 % hiilineutraaleja majoitus- ja ohjelmapalveluja Nuuksion kansallispuistossa. Piia Kaakkurivaara taas avaa siivousalan yrityksen askeleista kohti ympäristövastuullista yritystoimintaa. H&A Siivouspalvelujen toimintaa ohjaa ympäristö- ja ilmastokuormituksen vähentäminen. Lisäksi konsulttiyritys Visoko Oy:n Vuokko Isokorpi kertoo, miten yritysvastuu luo yrityksille liiketoimintamahdollisuuksia. Mitä kestävämpääyritysten liiketoiminta on, sitä helpompaa yritysten on saada investointirahoitusta, liikekumppaneita ja sijoittajia.

Lisäksi tilaisuudessa julkaistaan ensimmäinen Ilmastojahti-kilpailun voittaja. Ilmastojahti on Kirkkonummen ja Vihdin alueiden yrityksille suunnattu kilpailu, jossa yritykset voivat ilmastoteoillaan voittaa näkyvyyttä kuntien viestintäkanavissa.

Webinaari sopii kaikille yrityksille kokoon tai toimialaan katsomatta. Tilaisuuden ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Kirkkonummella ja Vihdissä toimiville yrityksille, mutta webinaariin voivat myös osallistua muiden kuntien yritykset. Osallistumislinkki lähetetään ennakkoilmoittautuneille. Lisätietoa ja ilmoittautuminen Kirkkonummen tapahtumakalenterissa.