Yrityksille ja yhdistyksille maksutonta näkyvyyttä kunnan kanavissa

03.11.2021 09:06

Kategoria: Matkailu Vapaa-aika Yrittäjyys

Kirkkonummella tapahtuu – tule mukaan ja kerro mitä sinulla on tarjottava asukkaille ja matkailijoille!

Yritykset, seurat ja yhdistykset voivat tuoda toimintaansa, kuten palveluita, tapahtumia ja kursseja, maksuttomasti esiin Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenterissa (www.kirkkonummi.fi/tapahtumat) ja VisitKirkkonummi-matkailusivustolla (www.visitkirkkonummi.fi).

Esimerkiksi Kirkkonummen tapahtumakalenteri tavoittaa kuukausittain keskimäärin 3000 sivustolla kävijää, yksittäisiä sivunäyttöjä on yli 16 000 kuukausitasolla. Tapahtumakalenterin ja VisitKirkkonummi-matkailusivuston sisällöistä sometaan myös laajalti säännöllisesti eri some-kanavissa.

Tapahtumakalenteri

Viime keväänä käyttöön otettu tapahtumakalenteri tarjoaa toimijoille mahdollisuuden tuoda tapahtumansa ja palvelunsa esiin – yritys-/toimijakohtainen kalenterisivu on mahdollista nostaa myös omille kotisivuille. Tutustu kalenterin käyttöohjeeseen ja liity mukaan >>

VisitKirkkonummi.fi

VisitKirkkonummi.fi on Kirkkonummen virallinen matkailu- ja kokoussivusto, jossa esitellään muun muassa Kirkkonummen luonto- ja käyntikohteita, matkailupalveluita sekä kokoustiloja ja -paikkoja. Sivusto palvelee niin kotimaisia kuin ulkomaisia vierailijoita ja paikallisia asukkaita sekä kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Palveluyritykset voivat lisätä tietonsa sivustolle. Tutustu matkailusivustoon ja liity mukaan >>

VisitKirkkonummi-sivustolla julkaistaan säännöllisesti artikkeleita matkailijoita kiinnostavista kohteista ja palveluista. Voit lähettää juttuvinkkejä ja ehdotuksia sivustolle sähköpostitse visit@kirkkonummi.fi.

Tervetuloa mukaan Kirkkonummen kanaviin!

Lisätietoja: kuntakehitys@kirkkonummi.fi

Meikolla