Yritykset mukana ilmastotyössä

Kunnianhimoisten päästövähennystavoitteiden saavuttamiseksi kunta kannustaa myös alueen asukkaita ja yrityksiä mukaan ilmastotekoihin.

Yritysten ilmastowebinaarit

Kirkkonummen kunta järjestää yhdessä Vihdin kunnan kanssa webinaarisarjan yrityksille ilmastotyön mahdollisuuksista.

Tulevat webinaarit

3.2.2022 Rahoitusta ja neuvontaa yritysten ilmastotyön tueksi

Ohjelma ja ilmoittautuminen Kirkkonummen tapahtumakalenterissa.

Menneet webinaarit

2.12.2021 Ilmastotyön hyvät käytännöt kiertoon

28.10.2021 Ilmastotoimilla nostetta yritystoimintaan

Aiempien webinaarien materiaalit saa pyydettäessä: vera.jarvenreuna@kirkkonummi.fi

Ilmastojahti - yritysten ilmastokisa

Kirkkonummen ja Vihdin kunnat haastavat paikalliset yritykset Ilmastojahti-kisaan, jossa yritykset kisaavat ilmastoviisailla teoilla. Tartu haasteeseen ja ilmoita yrityksesi ilmastoteko!

Ilmastojahti on Kirkkonummella ja Vihdissä toimiville yrityksille tarkoitettu ilmastokisa. Ilmastojahtiin voivat osallistua kaikki yritykset toimialasta tai kokoluokasta riippumatta – pienetkin ilmastoteot merkitsevät! Ilmastoviisaimpia tekoja tehneet yritykset saavat näkyvyyttä kunnan viestintäkanavissa.

Kilpailuaika 28.10.2021 - 31.1.2022

Lisätietoa ja osallistumisohjeet Ilmastojahtiin.

Ilmoita ilmastotekosi tämän lomakkeen kautta