Yrittäminen Kirkkonummella

Hae yrityksiä Kirkkonummelta

Kirkkonummen kunta toivottaa kaikki uudet yrittäjät lämpimästi tervetulleiksi kuntaamme! Näiltä nettisivuilta löydät perustietoa kunnan tarjoamista palveluista, kuten kunnan omistamista myytävinä olevista tonteista sekä muutamista kunnassamme vapaana olevista yksityisessä omistuksessa olevista toimitiloista.

Muistathan, että huomattava osa toimitilatarjonnasta ja tonttitarjonnasta kunnassamme on yksityisten yritysten hallinnassa, joten kartoittaessasi sijoittumismahdollisuuksia Kirkkonummelle, sinun kannattaa olla kunnan lisäksi yhteydessä myös esimerkiksi paikkakunnan kiinteistönvälittäjiin ja pankkeihin sekä valtakunnallisesti toimiviin kiinteistösijoitusyhtiöihin.

Kunta on järjestänyt aloittaville ja jo toiminnassa oleville yrityksille neuvontapalvelut YritysEspoon kautta. Yritysneuvoja on säännöllisesti tavattavissa myös Kirkkonummen kunnantalolla, katso päivämäärät ja varaa aika yrityksellesi tästä.

Elinkeinoasioissa kuntamme yrityksiä kannustetaan hyödyntämään pääkaupunkiseudun monipuolisia elinkeinoelämän palveluja. Sekä yksityiset että julkiset tarjolla olevat yrityspalvelut ovat maamme kattavimmat. Hyvä kanava palveluiden etsimiseen on esimerkiksi www.yrityssuomi.fi internetportaali.

Uudellamaalla toimii kymmeniä erilaisia kehittämisprojekteja, joiden kohderyhmänä ja hyödynsaajina ovat yritykset. Hankkeista useimmat ovat joko Uudenmaan ELY-keskuksen, Tekesin tai Uudenmaan liiton rahoittamia, joten mikäli yrityksesi on kiinnostunut menemään mukaan kehittämishankkeisiin, ota aktiivisesti yhteyttä näihin organisaatioihin. Maaseudulla toimiville yrityksille voit löytää osallistumisen arvoisia kehittämishankkeita esimerkiksi www.proagria.fi kautta tai tutustumalla Raaseporista käsin toimivaan Leader–ohjelmaamme Pomo-Västiin.

Kun suunnittelet yritystoimintasi perustamista tai laajentamista kuntaamme, ota rohkeasti yhteyttä kunnan kehitysjohtajaan.

Menestystä yrityksellesi!