Yrittäminen Kirkkonummella

Kirkkonummen kunta toivottaa kaikki uudet yrittäjät lämpimästi tervetulleiksi kuntaamme! Näiltä nettisivuilta löydät perustietoa kunnan tarjoamista palveluista, kuten kunnan omistamista myytävinä olevista tonteista sekä muutamista kunnassamme vapaana olevista yksityisessä omistuksessa olevista toimitiloista.

Muistathan, että huomattava osa toimitilatarjonnasta ja tonttitarjonnasta kunnassamme on yksityisten yritysten hallinnassa, joten kartoittaessasi sijoittumismahdollisuuksia Kirkkonummelle, sinun kannattaa olla kunnan lisäksi yhteydessä myös esimerkiksi paikkakunnan kiinteistönvälittäjiin ja pankkeihin sekä valtakunnallisesti toimiviin kiinteistösijoitusyhtiöihin.

Kunta on järjestänyt aloittaville ja jo toiminnassa oleville yrityksille neuvontapalvelut YritysEspoon kautta. Yritysneuvoja on säännöllisesti tavattavissa myös Kirkkonummen kunnantalolla sekä Veikkolan kirjastolla, katso päivämäärät ja varaa aika yrityksellesi tästä.

Yrittäjän oma paikallisverkosto Kirkkonummen Yrittäjät ry – Kyrkslätts Företagare r.f. on kirkkonummelaisten yrittäjien verkosto. Yhdistys on Suomen Yrittäjät ry:n paikallisyhdistys. Kirkkonummen Yrittäjät järjestää säännöllisesti koulutuksia, tapahtumia ja teemailtoja ajankohtaisista aiheista sekä auttaa yrityksiä verkostoitumaan. Yhdistys tekee aktiivista yhteistyötä kunnan kanssa parantaakseen yritysten toiminnan edellytyksiä
Kirkkonummella ja on mukana koululaisten yrittäjyyskasvatuksessa. Yhdistykseen kuuluu noin 500 kirkkonummelaista yritystä. 

Elinkeinoasioissa kuntamme yrityksiä kannustetaan hyödyntämään pääkaupunkiseudun monipuolisia elinkeinoelämän palveluja. Sekä yksityiset että julkiset tarjolla olevat yrityspalvelut ovat maamme kattavimmat. Hyvä kanava palveluiden etsimiseen on esimerkiksi www.yrityssuomi.fi internetportaali.

Uudellamaalla toimii kymmeniä erilaisia kehittämisprojekteja, joiden kohderyhmänä ja hyödynsaajina ovat yritykset. Hankkeista useimmat ovat joko Uudenmaan ELY-keskuksen, Tekesin tai Uudenmaan liiton rahoittamia, joten mikäli yrityksesi on kiinnostunut menemään mukaan kehittämishankkeisiin, ota aktiivisesti yhteyttä näihin organisaatioihin. Maaseudulla toimiville yrityksille voit löytää osallistumisen arvoisia kehittämishankkeita esimerkiksi www.proagria.fi kautta tai tutustumalla Raaseporista käsin toimivaan Leader–ohjelmaamme Pomovästiin.

Kun suunnittelet yritystoimintasi perustamista tai laajentamista kuntaamme, ota rohkeasti yhteyttä kunnan kuntakehitysyksikköön.

Menestystä yrityksellesi!

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty. Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

     

Kunnan kuntakehitysyksikkö

Kuntakehityspäällikkö
Susanna Hyvärinen

Työllisyyskoordinaattori
Johanna Andelmin-Inkinen

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

yritykset@kirkkonummi.fi


Kunnan matkailutarjonta