Ympäristötarkastajan viransijaisuus 1.3-31.8.2018, Kirkkonummen kunta, ympäristönsuojelu

21.12.2017 15:12

Kategoria: Kuulutukset

Työavain 161623

Ympäristötarkastajan toimenkuvaan kuuluu ympäristönsuojelu-, jätehuolto- ja vesihuoltolain mukaisia lupa- ja valvontatehtäviä sekä muita ympäristönsuojeluviranomaisen lakisääteisiä tehtäviä mm. haja-asutuksen vesihuoltoon, maatalouden ympäristönsuojeluun ja vesiensuojeluun liittyen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen taito. Eduksi katsotaan ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään valittavalta edellytetään ajokorttia, hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Luemme eduksi työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja vesiensuojeluosaamisen.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti. Kokonaispalkka määräytyy henkilön työkokemuksen ja suoriutumisen perusteella.

Valittavan tulee ennen viransijaisuuden vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Viransijaisuus voi mahdollisesti jatkua osa-aikaisena 1.9.2018 - 12.1.2019.

Työ alkaa 1.3.2018.

Hakemukset avoinna olevaan virkaan tulee toimittaa sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 22.1.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa ympäristöpäällikkö Sari Soini, puh. 040 1269 678, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Työ alkaa: 1.3.2018

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.