Ympäristöpäällikön virka (hakuaikaa jatkettu), yhdyskuntatekniikan toimiala, ympäristönsuojelu, työavain 264509

09.01.2020 10:00

Kategoria: Kuulutukset

Ympäristöpäällikkö työskentelee ympäristönsuojelun tulosyksikössä. Ympäristönsuojeluyksikkö vastaa kunnan ympäristönsuojelun lakisääteisistä lupa-, valvonta- ja edistämistehtävistä sekä luonnonsuojelun, vesiensuojelun ja maisemansuojelun edistämisestä. 

Tehtäviisi kuuluu ympäristösuojelun asiantuntijatehtävät sekä ympäristösuojeluyksikön toiminnan johtaminen, kehittäminen ja viestintä. Toimit rakennus- ja ympäristölautakunnan esittelijänä. Osallistut myös kunnan sisäisiin ja ulkoisiin verkostoihin. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavassa Uudenmaan kehyskunnassa, jonka vetovoimatekijöitä on arvokkaat luontokohteet, lähiluonto ja monimuotoinen ympäristö. Kirkkonummi kuuluu HINKU-kuntien verkostoon ja haluaa strategiansa mukaisesti olla edelläkävijä ekologisuudessa. 

Etsimme aikaansaavaa ja yhteistyökykyistä tekijää, jolta löytyy halua ja asiantuntijuutta kehittää ympäristönsuojelua kuntastrategian tavoitteiden mukaisesti ja HINKU-tavoitteiden toteuttamiseksi. Arvostamme aktiivista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja taitoa innostaa erilaisia sidos- ja kohderyhmiä. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kiinnostavan tehtävän ympäristönsuojelun parissa mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta kunnallishallinnosta ja ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävistä sekä ympäristölainsäädännön asiantuntemusta ja molempien kotimaisten kielten hallintaa. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. 

Ympäristöpäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 4014,83 euroa. Työkokemuksesta ja henkilökohtaisesta lisästä riippuen kokonaispalkka on noin 4500-4950 euroa. Työaika on 36,75 tuntia viikossa. 

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka voidaan täyttää 2.3.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Hakuaika päättyy 4.2.2020 (hakuaikaa jatkettu). Hakemus tulee toimittaa Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi, klo 12.00 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdyskuntatekniikan johtaja Anna-Kaisa Kauppinen, puh. 040 4140754.  

Työ alkaa: 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan 

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.