Yleisötilaisuus 5.8.2021 vammais- ja vanhuspalveluiden kuljetuspalveluista (etäyhteys)

26.07.2021 11:01

Kategoria: Seniorit Perusturva Palvelut

Kirkkonummen kunta järjestää 5.8.2021 yleisötilaisuuden kuljetuspalveluista klo  17-19 etäyhteydellä.

Tilaisuudessa käydään läpi tilannekatsaus Kirkkonummen kunnan vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelujen järjestämisestä sekä perusturvalautakunnan asiasta 29.7.2021 tekemät päätökset. Kirkkonummen kunnan asiantuntijat kertovat kilpailutuksen tilanteesta ja toimintaohjeiden päivityksestä.

Osallistumalla tilaisuuteen voit vaikuttaa palveluiden järjestämiseen tulevaisuudessa.

Kysymyksiin vastaamassa ja kuntalaisten kommentteja kirjaamassa edustajia Kirkkonummen kunnan hankintayksiköstä, vammaispalvelusta ja ikäihmistenpalveluista.

Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostitse 2.8.2021 mennessä osoitteessa marika.kinnunen@kirkkonummi.fi. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki etätilaisuuteen.

TERVEULOA!

(Uutista on päivitetty 26.7.2021 klo 13.35. Tilaisuus toteutetaan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen ainoastaan etäjärjestelyin Teamsin välityksellä.)

""