Yksityiset päiväkodit

Yksityisen hoidon tuella toimiviin päiväkoteihin ja ryhmäperhepäiväkotiin ja perhepäivähoitoon haetaan ottamalla yhteyttä suoraan hoitopaikkaan.

Palvelusetelillä toimiviin päiväkoteihin haetaan hakemalla sekä hoitopaikkaa yksityiseltä palveluntuottajalta että palveluseteliä kunnalta.

Huoltajat ja palveluntuottaja tekevät hoitosopimuksen, jossa sopivat varhaiskasvatukseen liittyvistä käytännöistä. Varhaiskasvatuksen tuottaja määrittää hoitomaksun. Perheet voivat hakea Kelasta hoitomaksuun yksityisen hoidon tukea. Palvelusetelillä tuotettujen palveluiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksu. Yksityisen päiväkotihoidon palveluseteliä haetaan sähköisellä varhaiskasvatushakemuksella tai paperilomakkeella, jonka voi toimittaa varhaiskasvatustoimistoon tai yksityiselle palvelusetelituottajalle. 

Yksityisen varhaiskasvatuksen valvonnasta vastaa suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa varhaiskasvatuksen palveluohjaaja Mirja Toivonen puh. 040 126 9759 ja ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa päivähoitopäällikkö Margot Flinck (sijainen Christina Broman 27.1.2019 saakka) puh. 040 0807 631. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoa: Yksityiset päiväkodit Kirkkonummella.

Kansalaiset,Lapset ja lapsiperheet
Lasten päivähoito
varhaiskasvatus / ruotsinkielinen varhaiskasvatus, varhaiskasvatus / suomenkielinen varhaiskasvatus
Suomenkielisen varhaiskasvatuksen palveluohjaus
050 5774 755
varhaiskasvatuksen.palveluohjaus@kirkkonummi.fi

arkisin 8.30 – 11.00 

Servicehandledning inom svenskspråkig småbarnspedagogik
040 0807 631
smabarnspedagogik.servicehandledning@kyrkslatt.fi