Yksityiset päiväkodit

Yksityisen hoidon tuella toimiviin päiväkoteihin ja ryhmäperhepäiväkotiin ja perhepäivähoitoon haetaan ottamalla yhteyttä suoraan hoitopaikkaan.

Palvelusetelillä toimiviin päiväkoteihin haetaan hakemalla sekä palveluseteliä kunnalta että hoitopaikkaa yksityiseltä palveluntuottajalta.

Huoltajat ja palveluntuottaja tekevät hoitosopimuksen, jossa sopivat varhaiskasvatukseen liittyvistä käytännöistä. Varhaiskasvatuksen tuottaja määrittää hoitomaksun. Perheet voivat hakea Kelasta hoitomaksuun yksityisen hoidon tukea. Palvelusetelillä tuotettujen palveluiden asiakasmaksu on sama kuin kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksu. Yksityisen päiväkotihoidon palveluseteliä haetaan sähköisellä varhaiskasvatushakemuksella tai paperilomakkeella, jonka voi toimittaa varhaiskasvatustoimistoon tai yksityiselle palvelusetelituottajalle. 

Yksityisen varhaiskasvatuksen valvonnasta vastaa suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa perhepäivähoidonohjaaja Sari Siekkinen puh. 050 5880 664 ja ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa päivähoitopäällikkö Margot Flinck puh. 040 0807 631. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoa: Yksityiset päiväkodit Kirkkonummella.

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Kansalaiset,Lapset ja lapsiperheet
Lasten päivähoito
varhaiskasvatus / ruotsinkielinen varhaiskasvatus, varhaiskasvatus / suomenkielinen varhaiskasvatus
Suomenkielisen varhaiskasvatuksen palveluohjaus
050 5774 755
varhaiskasvatuksen.palveluohjaus@kirkkonummi.fi

arkisin 8.30 – 11.00 

Servicehandledning inom svenskspråkig småbarnspedagogik
040 0807 631
smabarnspedagogik.servicehandledning@kyrkslatt.fi