Suun terveydenhuollon yhteystiedot

Keskustan suun terveydenhuollon palvelut ovat siirtyneet vanhasta terveyskeskuksesta uuteen hyvinvointikeskukseen, osoite Jokiniityntie 2.

Toimipisteet:

Kirkkonummen hyvinvointikeskus
Jokiniityntie 2, 02400 KIRKKONUMMI

Masalan terveysaseman hammashoitola
Puolukkamäki 12, 02430 MASALA

Veikkolan hammashoitola
Kisapolku 7 C, 02880 VEIKKOLA

Yhteistyökumppaneiden yhteystiedot

Puistosairaalan yhteispäivystys
p. 09 47171110, Stenbäckinkatu 11, C-ovi, 1.krs., HELSINKI.

Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen suun erikoishammashoidon yksikkö (SEHYK)
p. 09 3105 1400, Haartmaninkatu 1, HELSINKI.

Töölön sairaalan yöpäivystys
Töölönkatu 40, HELSINKI

Laskutusasiat

Jos haluat kysyä hammashoitokäyntiin liittyvästä laskustasi tai siirtää laskusi eräpäivää, ota yhteyttä laskutusyhteyshenkilöömme p. 040 126 9474.

Potilasasiat

Mikäli haluat kysyä sinun tai lapsesi hammashoitokäyntiin liittyvistä asioista, voit jättää soittopyynnön sinua hoitaneelle henkilölle ajanvarauksemme kautta.

Jos haluat antaa hoitoosi liittyvää palautetta, suosittelemme käyttämään muistutuslomaketta ja lähettämään sen kirjeenä. Mikäli lähetät palautetta sähköpostitse, otathan huomioon, että tavanomainen sähköposti ei ole tietoturvallinen henkilö- ja potilastietojen käsittelyyn.

Muut yhteystiedot

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Johtava ylihammaslääkäri (Hanko, Inkoo, Kirkkonummi ja Raasepori) Sanna Seppänen p. 0406365636