Vuokraa koti luonnonkauniista Upinniemestä

16.10.2018 15:18

Kategoria: Asuminen ja ympäristö

Todellinen luontoystävän kohde!

Asunnot sijaitsevat Valkolammen läheisyydessä kauniilla, rauhallisella paikalla Upinniemen varuskunta-alueella. Luonto, metsä ja meri ovat aivan käden ulottuvilla.

Rakennukset ovat kaksi-kolmekerroksisia luhtikäytävällisiä kerrostaloja. Rakennuksia on 3 ja niissä on yhteensä 24 asuntoa. Asunnoissa on joko parveke tai pieni piha ja yhtiössä on mm. sauna, askarteluhuone, pyykinkuivaushuone sekä huoneistokohtaiset varastot. Viihtyisällä piha-alueella on grillikatos ja lasten leikkipaikka. Osoite on Meritie 46-48.

Vuokrattavana on kaksioita ja kolmioita, pinta-alaltaan 44 – 81 m2 ja niissä on hyvin toimiva pohjaratkaisu.  Vuokrattavissa asunnoissa on tehty peruspuhdistus ja pientä pintaremonttia.  Kysy lisätietoja:

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy
Kirkkotallintie 1, 02400 Kirkkonummi