Vuoden 2020 parhaat urheilijat ja Olli Mäki -kiertopalkinnon saaja valittu

22.01.2021 14:31

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika

Vuoden 2020 urheilustipendien ja huomionosoituksien saajat sekä Olli Mäki -kiertopalkinnon saaja on valittu. Olli Mäki -kiertopokaalin saajaksi on valittu Kalle Uotinen pitkäaikaisesta, kirkkonummelaisen liikunnan ja urheilun hyväksi tehdystä työstä.

Kalle Uotinen on toiminut Kirkkonummen Urheilijat ry:ssä mm. hallituksen jäsenenä vuosina 1997 -1999 ja seuran puheenjohtajana vuosina 2000-2014. Kalle Uotinen onkin luotsannut Kirkkonummen Urheilijat ry:tä puheenjohtajakaudellaan sitoutuneesti, määrätietoisesti ja kärsivällisesti. Luottamustehtävien lisäksi Kalle on toiminut painissa valmentajana, painituomarina, taustatoimijana sekä talkoolaisena ainakin vuodesta 1995 lähtien. Kalle onkin tullut tutuksi painisalilta monille kirkkonummelaisille perheille ja lapsille. Kalle Uotista kuvataan perinteikkääksi talkoohenkiseksi seuratoimijaksi, joka on sitoutunut pitkäjänteiseen vapaaehtoistyöhön liikunnan ja urheilun hyväksi.

Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta onnittelee kaikkia palkittuja ja huomionosoituksia saaneita. Koronapandemian vuoksi palkitsemistilaisuutta ei tänä vuonna järjestetä. Myönnetyt palkinnot toimitetaan palkituille erikseen.

Palkitut


OLLI MÄKI -KIERTOPALKINTO: Kalle Uotinen

VUODEN TYTTÖURHEILIJA: Emilia Karell

lisäksi huomioitiin: Fanni Grönlund

VUODEN POIKAURHEILIJA: Tatu Aaltonen

lisäksi huomioitiin: Kalle Hirvi, Emil Iso-Markku ja Max Parkkonen

VUODEN NAISURHEILIJA: Aino Aura

VUODEN MIESURHEILIJA: Veeti Kanerva

VUODEN JOUKKUE: Lynx ry:n nuorten joukkue (Veera Turakainen, Anton Packalen, Rasmus Koponen, Saana Viskari, Florian Fritzen, Salla Isoherranen, Tatu Aaltonen)

VUODEN VALMENTAJA: Viveca Lindgren

VUODEN AIKUISURHEILIJA: Heli Herlevi-Malila

lisäksi huomioitiin Jukka Malila

VUODEN KUNTOILIJA: Jussi Pirhonen

Olli Mäki palkinto