Vuoden 2018 parhaat urheilijat palkittiin

20.03.2019 08:55

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Tiistai-iltana 19.3. kunnantalolla nautittiin urheilun ja liikunnan juhlasta, kun vapaa-aikajaoston myöntämät vuoden 2018 urheilustipendit ja huomionosoitukset jaettiin. Palkintoja oli jakamassa vapaa-aikajaoston puheenjohtaja Antti Kilappa ja vapaa-aikatoimen johtaja Katja Linnakylä.

Olli Mäki –kiertopalkinto jaettiin tänä vuonna Niina Antikaiselle työstään kirkkonummelaisen liikunnan ja urheilun hyväksi. Niina on toiminut urheiluseura TanssiDans ry:n toiminnassa sen perustamisesta, vuodesta 1998 lähtien mm. valmentajana ja hän on panostuksellaan auttanut seuraa kasvamaan yhdeksi Suomen johtavista tanssiurheiluseuroista. Niina on lisäksi kehittänyt lastentanssin valmentajien koulutuspolun ja on toiminut valmentajakouluttajana Suomen tanssiurheiluliitossa. Niinan osaaminen on enemmän kuin laajaa ja hän auttaa viikoittain niin lapsia kuin huippu-urheilijoitakin liikunnan ja tanssin saralla.

Vapaa-aikajaosto onnittelee kaikkia palkittuja ja huomionosoituksia saaneita!

Palkitut:

OLLI MÄKI –KIERTOPALKINTO, Niina Antikainen, TanssiDans ry

VUODEN TYTTÖURHEILIJA, Sara Salmivaara, Shuyokai Shotokan Karate-Do ry

Lisäksi huomioitiin: Wilma Forsblom, Esboo Bollklubb rf. ja Siiri Einiö, Gladius Kirkkonummi ry

VUODEN POIKAURHEILIJA, Claus Enckell, Suyokai Shotokan Karate-do ry

Lisäksi huomioitiin: Veeti Mähönen, Peuramaa Golf ry ja Miro Ikäheimonen, RasBudo ITF Taekwon-do

LISÄKSI PALKITTIIN NUORTEN SARJASSA:

TanssiDansin juniorijoukkue, TanssiDans Ry / Lukas Lindberg, Diana Leskinen, Kaapo Tusa, Gloria Villonen, Nikita Haruns, Fay Antikainen, Markus Turner, Karina Valjakka

Kultahippujoukkue Kyrkslätt Skytteförening r.f. / Emma Malinen, Arthur Ekberg, Artturi Aarni

VUODEN NAISURHEILIJA, Tessa Tamminen, Helsingin luistelijat

VUODEN MIESURHEILIJA, Sebastian Långström, Kyrkslätt Skytteförening r.f.

VUODEN JOUKKUE,  KyIF Tytöt 04, Kyrkslätt Idrottsförening rf. / Nea Kanninen, Sofia Goman, My Pennanen, Natascha Foley, Caisla Usva, Ida Siikaluoma, Ida Nousiainen, Lina Wikstedt, Venla Hyry, Annika Ruusila, Sophie Burns, Ella Paukku, Siiri Salmela, Rebecca Damén, Natalie Räsänen, Madeleine Räsänen, Anastasia Aitio, Cassandra Nynäs, Dina Sadojevic-Jelacik, Emma Latvala, Petronella Nordman. Joukkueenjohto Sami Goman, Astrid Geisor-Goman, Nisse Björklund ja Kati Kanninen.

Lisäksi huomioitiin:

MasKi B-joukkue, Masalan Kisa ry/ Valtteri Rainio, Iiro Alestalo, Robin Doyle, Arno Elomaa , Samuli Holopainen , Juhana Huovinen, Tommi Laiho, Lauri Lehtinen, Matias Mäntysaari, Teemu Niemelä, Konsta Paananen, Onni Paananen, Pekka Prieur, Lauri Prudant. Valmentajat: Eetu Prieur ja Sami Holopainen. Joukkueenjohtajat: Pasi Mäntysaari ja Juha Elomaa 

VUODEN VALMENTAJA, Harri Antikainen, TanssiDans ry, Helsingin luistelijat

Lisäksi huomioitiin: (toimitsija), Kurt Tulonen ja Elina Näsi-Tulonen, Veikkolan Veikot ry

VUODEN VAMMAISURHEILIJA, Toni Järvinen, Helsingin Kisa-Veikot ry

VUODEN AIKUISURHEILIJA, Heli Herlevi-Malila, Helsingin Kisa-Veikot

Palkittuja