Vuoden 2017 parhaat urheilijat palkittiin

29.03.2018 14:47

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika Lapsiystävällinen kunta

Keskiviikkoiltana 28.3. kunnantalolla nautittiin urheilun ja liikunnan juhlasta, kun vapaa-aikajaoston myöntämät vuoden 2017 urheilustipendit ja huomionosoitukset jaettiin. Palkintoja oli jakamassa vapaa-aikatoimen johtaja Katja Linnakylä ja vapaa-aikajaoston puheenjohtaja Antti Kilappa. Juhlien hienoin hetki oli, kun veikkolalainen Risto Sonninen palkittiin työstään kirkkonummelaisen liikunnan ja urheilun hyväksi Olli Mäki -kiertopalkinnolla. Risto on ollut mm. Veikkolan Veikot ry:n hallituksen jäsen 46 vuotta ja puheenjohtaja 14 vuotta sekä toiminut yleisurheiluvalmentajana, toimitsijana ja tuomarina 1980-luvulta tähän päivään asti. Lisäksi Risto Sonninen on vaikuttanut mm. urheilu-/ liikuntalautakunnissa, kunnanvaltuustossa ja Veikkolan vaalilautakunnassa 1970-luvulta lähtien vuoteen 2011 saakka.

Vapaa-aikajaosto onnittelee kaikkia palkittuja ja huomionosoituksia saaneita!

Valokuvia tilaisuudesta voi katsella liikuntapalveluiden Facebookista: www.facebook.com/Kirkkonummenliikuntapalvelut/

Palkitut ja huomionosoituksia saaneet:

OLLI MÄKI –KIERTOPALKINTO: Risto Sonninen, Veikkola

VUODEN TYTTÖURHEILIJA: Frida Laxén, Kirkkonummen Judoseura ry

Lisäksi huomioitiin: Anni Penttilä, Veikkolan Veikot ry, Tuuli Heikkilä, Lynx ry ja Emilia Karell, Sjudeå IF ja KyIF

VUODEN POIKAURHEILIJA: Olli Rossi, Espoon Urheilijat ry

Lisäksi huomioitiin: Kristian Boström, Lynx ry, Claus Enckell, Suyokai Shotokan Karate-do ry, Henrik Asklöf, Tampereen Pyrintö ry, Mikael Musikka, Peuramaa Slalom ry ja Ilari Laakso, Tuusulan Voima-Veikot ry

VUODEN NAISURHEILIJA: Emilia Kanerva, Kirkkonummen Judoseura ry

VUODEN MIESURHEILIJA: Sebastian Långström, Kyrkslätt Skytteförening r.f.

VUODEN JOUKKUE:

Kirkkonummen Judoseuran naisten joukkue/ Frida Laxén, Emmi Rossi, Emilia Kanerva ja Alexandra Barton

Lisäksi huomioitiin: Lynx, D20 SM-viestijoukkue/ Sanni Norrbacka, Tuuli Heikkilä, Suvi Heikkilä

VUODEN VALMENTAJA: Tapio Keränen, FC Wild ry

VUODEN VAMMAISURHEILIJA: Toni Järvinen, Helsingin Kisa-Veikot ry