Vireillä oleva poikkeamislupahakemus LP-257-2018-01720

08.11.2019 07:34

Kategoria: Kuulutukset

Tilalla 257-445-2-56 on vireillä poikkeamislupahakemus. Poikkeaminen koskee rakentamista ilman päärakennusta (omakotitaloa). Hakemus koskee yksikerroksisen puuverhoillun varastorakennuksen 300 k-m² rakentamista sekä 3500m² sorapintaista piha-aluetta.

Kuorma-autoliikennettä varastolle tulisi keväällä ja syksyllä muutamia kertoja viikossa, kun kalustoa siirretään. Muuten ajot varastolle satunnaisia. Käyttö ja liikennöinti tulisi olemaan vähäistä, koska painopiste käytölle tulisi olemaan koneiden ja tarvikkeiden kausiluontoinen varastointi sekä pienimuotoinen omien koneiden huolto ja korjaustoiminta.

Hakija: Vattuniemen Kiinteistönhoito Oy sekä Bergön Sähkö Oy.

Hakemusasiakirjat pidetään yleisesti nähtävillä 12.11. – 29.11.2019 välisenä aikana rakennusvalvonnassa,

Asematie 3 B, 2. kerros. Mahdolliset muistutukset tulee jättää nähtävilläoloaikana osoitteella: Kirkkonummen kunta, rakennusvalvonta, PL 20, 02401 Kirkkonummi tai sähköpostiosoitteeseen: rakennusvalvonta@kirkkonummi.fi

Hakemusmateriaaliin on mahdollista tutustua myös Lupapiste.fi palvelussa toimittamalla sähköpostiosoitteenne rakennusvalvontaan osoitteella: rakennusvalvonta@kirkkonummi.fi. Viestissä tulee otsikossa mainittu LP-tunnus. Voitte myös jättää mahdollisen huomautuksenne Lupapiste-palvelussa.

Kirkkonummella 8.11.2019

KIRKKONUMMEN KUNTA