Vielä on aikaa olla avuksi ikäihmisille

19.04.2021 14:48

Kategoria: Seniorit Perusturva Palvelut

Kirkkonummen seurakunnat ja kunta ovat yhdistäneet voimansa auttaakseen vähävaraisia ikäihmisiä. Moni on todella avun tarpeessa: Ikääntyessä tulot pienenevät, mutta esimerkiksi terveyteen ja asumiseen liittyvät menot yleensä kasvavat. 40% eläkeläisistämme saa alle 1250 € kuukaudessa.

Tämän vuoden yhteisvastuukeräyksessä meille tarjottiin mahdollisuutta auttaa ikäihmisiä hyvin konkreettisesti: ikäihmisille voi tuoda hyvin säilyviä elintarvikkeita ja hygieniatuotteita Kirkkonummen kirkkoihin.

Osa apua tarvitsevista ikäihmisistä on seurakunnan diakoniatyön asiakkaita ja heille seurakunta kykenee toimittamaan annetun avun perille. Kunnan ikäihmisten palvelut on luvannut toimittaa lahjoitukset muille apua tarvitseville ikäihmisille kevään aikana.

Kirkkonummen seurakunnan diakoniaohjaaja Katri Hiir-Salakka on iloinen siitä, että kirkkonummelaiset ovat lahjoittaneet etenkin elintarvikkeita jo ilahduttavan paljon. Koska avun tarve kuitenkin jatkuu – ja koronasulkujen takia jopa pahenee – seurakunta on päättänyt jatkaa keräystä. Lahjoituksia voi edelleen tuoda kirkkoihin niiden aukiolopäivinä:

Pyhän Mikaelin kirkko, Keskustan kirkko:

ti 20.4.  klo 15-19

to 22.4. klo 15-19

ti 27.4. klo 15-19

to 29.4. klo 15-19

Masalan kirkko, Tinantie 4

ke 21.4. klo 15-19

ke 28.4. klo 15-19

Veikkolan seurakuntakoti, Kisapolku 1

to 22.4. klo 15-19

to 29.4 klo 15-19

Jos olet avun tarpeessa, mutta et kuulu seurakunnan diakoniatyön tai kunnan ikäihmisten palveluiden asiakkaisiin, voit ottaa yhteyttä diakonian päivystysnumeroon 050 383 9371 ja jättää vastaajaan viestin. Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

""