Veikkolan koulun sääpallo-projekti on valittu Suomen edustajaksi kansainväliseen loppukilpailuun!

12.05.2017 12:16

Kategoria: Opetus

Veikkolan koulun sääpallo-projekti ylsi kymmenen parhaan joukkoon 36 maan ja yli 800 oppimisyhteisön joukusta, ja kilpailee nyt International LUMA StarT Award – palkinnoista.

Nyt kymmen parhaan joukosta palkitaan kolme parasta sekä valitaan yleisön suosikki YouTubessa tulleliden tykkäysten perusteella. Eli kaikki joukolla äänestämään Veikkolan koulua kärkipaikalle!

Linkin kautta pääset äänestämään ja tutustumaan Veikkolan koulun sääpallo projektiin, sekä muihin maailman TOP10 projekteihin: http://start.luma.fi/mista-kyse/mahdollisuudet/start-parhaat-2017/

Veikkolan koulun sääpallo projekti on monialainen hanke, jossa tavoitellaan ilmiöoppimista ja yhtenäiskouluun kuuluvaa yli luokkarajojen tapahtuvaa toimintaa. Projektia on tehty lukuisten opettajien ja oppilasryhmien yhteistyönä sekä yhteistyössä useiden ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Idean takana ja projektin priimusmoottorina on teknisen työn lehtori Aki Kukkonen. Projektista on kilpailua varten tehty luokanopettaja Janne Niemisen johdolla kilpailuvideo. Kilpailussa hanketta esittelivät 5-luokan oppilaat Wilma Lepistö ja Nooa Tirri sekä 9-luokan oppilas Markus Martikainen.

 

Seuraa hankkeen etenemistä ja muita kuulumisia Veikkolan koulusta https://www.instagram.com/veikkolankoulu/

Lisätietoja antaa Veikkolan koulun rehtori Jussi Roms, puh. 040 523 6562