Veikkolan koululla luokkahuoneen sisäkatto tuettu

12.11.2018 11:36

Kategoria: Opetus

Viikonlopun 10.-11.11.2018 aikana on Veikkolan koulun vanhan osan yhdessä luokkahuoneessa sisäkatto taipunut pahasti notkolle ja on putoamassa. Tämä on havaittu maanantaiaamuna. Kukaan ei ole loukkaantunut.

Tilat kyseisen luokkahuoneen ympäristössä ovat pois käytöstä ja asiaa tutkitaan, ja tarkempaa tietoa tapahtuman syistä ei vielä ole. Asiasta tiedotetaan lisää, kun selviää, miten laajasti ja pitkäaikaisesti asia vaikuttaa koulunkäyntiin.

Päivitys maanantaina klo 13.47

Luokkahuone on tyhjennetty ja katto tuettu, jotta sisäkaton levyt päästään turvallisesti purkamaan ja tutkimaan tilannetta kunnolla.

Päivitys maanantaina klo 15.45

Luokkahuoneen sisäkatto on tuettu ja se puretaan huomenna. Välitöntä vaaraa ei ole. Muissa tiloissa ei ole havaittu vastaavaa. Vierekkäisiä luokkahuoneita ei kuitenkaan käytetä tiistaina ennen kuin akuutti ongelma on poistettu ja syy selvitetty. 

Tänään maanantaina koululla on aloittanut työskentelyn ammattilaisten joukko, joka tutkii ongelman ja tekee tarpeelliset selvitystyöt turvallisuuden takaamiseksi. Tiedotamme tiistaina lisää.

Päivitys tiistaina klo 16.40

Luokkahuoneessa ja sen ympäristössä on tehty selvityksiä ja purkamisia, jotka jatkuvat huomenna keskiviikkona. Luokkahuoneen katon sisäpuolisen koolauksen kiinnitys oli pettänyt.

 

 

Veikkolan koulussa luokkahuoneen sisäkatto putoamassa